EL CID 2020: Belangrijk nieuws!

Deel dit bericht

Gisteravond heeft de overheid bekendgemaakt dat alle evenementen tot en met 1 september afgelast zullen worden in verband met het corona-virus. Helaas betekent dit dat de EL CID-week in haar huidige vorm niet door kan gaan. De EL CID-commissie vindt het belangrijk om alle aankomend studenten toch een goede start van hun studententijd in Leiden te kunnen geven. Om die reden zetten wij alles op alles om alsnog een geslaagde introductie neer te zetten conform de geldende maatregelen vanuit de overheid! Wij zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het uitwerken van alternatieve vormen voor de EL CID-week en zullen hier de komende periode mee doorgaan.

Binnenkort zullen wij contact opnemen met alle betrokkenen om iedereen zo snel mogelijkheid meer duidelijkheid te geven. Dit geldt natuurlijk ook voor alle enthousiaste vrijwilligers die zich hebben ingeschreven als mentor of crew. We willen jullie vragen om tot die tijd even af te wachten.

We hebben de inschrijving voor aankomend studenten om deel te nemen aan de EL CID-week voorlopig uitgesteld naar 1 juni 2020. Aankomend studenten die aan Hogeschool Leiden of Universiteit Leiden gaan studeren, zullen hier tijdig meer informatie over ontvangen.

Volg onze social media of neem een kijkje op onze website om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Meer nieuws