Crew EL CID 2020

Deel dit bericht

Aangezien de EL CID-week in 2020 helaas niet kan doorgaan in de vorm zoals we hem kennen, is de EL CID-commissie de afgelopen tijd druk bezig geweest met het zoeken naar alternatieve vormen van een introductie. Dit begint steeds meer vorm te krijgen en de EL CID-commissie zal de komende weken hard doorwerken om alle aankomende studenten alsnog op een toffe manier kennis te laten maken met de stad, de studie en het studentenleven in Leiden.

Omdat er geen evenementen georganiseerd mogen worden, is er tijdens de komende EL CID-week helaas geen crew nodig. Wij vinden dit ontzettend jammer en hopen dan ook dat de trouwe EL CID crew community volgend jaar tijdens de EL CID-week weer kan stralen zoals het hoort! Alle enthousiaste crewers die zich al hebben aangemeld voor de EL CID-week 2020 hebben een mail ontvangen.

Het bovenstaande geldt niet voor mentoren. Ondanks dat de EL CID-week niet in gebruikelijke vorm kan doorgaan, zijn mentoren nog steeds hard nodig! De EL CID-commissie vindt het belangrijk dat aankomend studenten – ongeacht welke vorm de EL CID-week heeft – goed begeleid zullen worden bij de start van hun studententijd. Om die reden kunnen wij de hulp van alle enthousiaste mentoren onwijs goed gebruiken!

Meer nieuws