EL CID-week 2020

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Vanzelfsprekend is de EL CID-commissie op de hoogte van de onverwachte gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden. We bevinden ons in een unieke situatie en we hopen dat iedereen de maatregelen en adviezen van de overheid, het RIVM, de Universiteit en Hogeschool opvolgt. Blijf thuis en blijf gezond!

Ook voor de EL CID-commissie is er het een en ander veranderd; sinds kort organiseren wij de EL CID-week namelijk vanuit huis! Vooralsnog zetten wij alles op alles om er een geweldige EL CID-week van te maken. Natuurlijk houden wij hierbij de maatregelen, richtlijnen en adviezen vanuit de overheid en het RIVM goed in de gaten. Indien deze gevolgen hebben voor de EL CID-week maken wij dit zo spoedig mogelijk bekend. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet en stel je vraag via [email protected].

Daarnaast is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven als vrijwilliger voor de EL CID-week, wij hebben jullie hulp hard nodig! Ga naar www.elcidweek.nl voor meer informatie en schrijf je in!

Hopelijk zien we jou maandag 10 augustus in Leiden!

Meer nieuws

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden