De allereerste EL CID Podcast !

Deel dit bericht

De allereerste podcast van de EL CID 2020! De komende tijd duiken we in het leven van een Leidse student en maken we kennis met de stad, de studie of het studentenleven. Iedere week schuiven er andere gasten aan die je meer vertellen over onze prachtige stad. Zo laten politieman Dennis en brandweerman Teun je een hele andere kant van Leiden zien, Carel Stolker vertelt je hoe het is om rector magnificus van de Universiteit Leiden te zijn en Anneke van de PKvV vertelt je alles over het Leidse studentenleven.

Deze week zetten Nienke, Pablo en Reinout van de EL CID-commissie een aantal feitjes over de stad Leiden voor jullie op een rijtje. Wil jij het antwoord weten op de vraag: wat is een typisch Leidse koffie? Luister dan nu de podcast op Soundcloud: https://soundcloud.com/user-495072304/el-cid-podcast-1-stad

Genoten van de podcast? Dan kun je iedere dinsdag genieten van een nieuwe!

Meer nieuws