Mentoren gezocht!

Deel dit bericht

Zoals je misschien al hebt meegekregen, belooft de 51e EL CID de meest unieke ooit te worden. De deelnemersaantallen schieten omhoog en om deze reden zijn wij op zoek naar meer mentorduo’s , misschien wel naar jou! Aangezien elk groepje op één fysieke dag wordt ingedeeld, hoef je naast het virtuele programma maar één fysieke dag vrij te houden. Lijkt het jou daarom leuk om deze zomer samen met een medementor tijdens 3 virtuele dagen en 1 fysieke dag aankomend studenten onder je houde te nemen? Ben je ook op maandag 3 augustus beschikbaar om de verplichte online Mentordag bij te wonen? Wil jij bijdragen aan de meest unieke en populaire EL CID ooit? Mail dan nu naar tmt2020.elcid@gmail.com en meld je samen met een medementor aan! Dit kan uiterlijk tot zondag 26 juli. Zodra jij hebt gemaild, krijg je de aanmeldlink toegestuurd en kan je aangeven welke fysieke dagen je niet kunt!

Meer nieuws