Update EL CID-inschrijving

Deel dit bericht

Vanwege de overweldigende deelnemersaantallen én gezien de zorgvuldige maatregelen omtrent het coronavirus zijn we genoodzaakt geweest de inschrijvingen voor de EL CID 2020 per woensdagavond 29 juli te sluiten. 
 
Om alle aankomende studenten van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden voor te bereiden op de stad, hun studie en het studentenleven is het nog wel mogelijk om je alleen in te schrijven voor de online introductie van de EL CID, middels een alternatieve registratie.
 
Als jij je hebt ingeschreven voor het digitale programma van de EL CID, krijg jij toegang tot het digitale platform met allerlei online evenementen, activiteiten en informatie. Ook kan je hier via de Matchfunctie medestudenten leren kennen.

Let op: vanwege de beperkte capaciteit van mentoren, zal jij helaas niet ingedeeld worden in een groepje met studiegenoten en word jij niet gekoppeld aan mentoren.

Schrijf je via deze link in voor het digitale programma van de EL CID! Het is mogelijk om je hiervoor in te schrijven tot en met zondag 2 augustus.  

Meer nieuws