De bliksem is ingeslagen!

Het virtuele programma van de EL CID zit er alweer op! Dit was natuurlijk een hele nieuwe en 21ste-eeuwse manier om kennis te maken met je stad, studie en studentenleven.

Deel dit bericht

Geschreven door: Maaike Veenstra

Afbeelding door: Jelle Mes

Het virtuele programma van de EL CID zit er alweer op! Dit was natuurlijk een hele nieuwe en 21ste-eeuwse manier om kennis te maken met je stad, studie en studentenleven.

Kennismaken met je studiegenoten en de mentoren voor je laptop is eigenlijk best wel gek. Toch zijn er de afgelopen dagen de leukste online spelletjes gespeeld en challenges aangegaan, want zo’n online programma biedt ook genoeg kansen! Vanuit je vakantieadresje in Frankrijk de EL CID lopen? Dat kan nu gewoon!

De leukste spelletjes kwamen misschien wel van de Crazy88. Binnen no-time lukte het de deelnemers om het leukste hoedje vinden of een bliksemsnelle planga!

De week begon woensdag natuurlijk met een knallende opening van deze bijzondere week. Aankomend studenten werden door meerdere Leidse alumni succes gewenst. En ja, zij kunnen het weten! Ze hebben immers zelf ook allemaal de EL CID gelopen.

De afgelopen dagen heb je de ‘essentials’ van het Leidse studentenleven ervaren. Je weet wat Leiden studenten te bieden heeft en hebt via je mentoren en het platform tips gekregen om het beste uit je studententijd te halen.

Misschien wel het leukste onderdeel van dit virtuele programma was het MatchEvent! Wie weet heb je via de EL CID toch je soul mate gevonden?

Vanavond wordt het virtuele deel van de EL CID afgesloten met bandjesavond. Pak er een lekker drankje bij en genieten maar!

De verenigingen hebben zich de afgelopen dagen al via het platform aan je kunnen introduceren. Maar nu is het tijd om ze ook in het echt te leren kennen. Volgende week volgen de fysieke dagen en ga je echt op pad in Leiden!

Meer nieuws