Een donderende afsluiting

Deel dit bericht

Geschreven door: Maaike Veenstra

Afbeelding door: Sebastiaan de Groot

De EL CID zit er weer op! Na twee weken hebben zo’n 4000 aankomend studenten kennis gemaakt met stad, studie en studentenleven. 

Dit was natuurlijk een hele bijzondere EL CID waar jij aan hebt deelgenomen. Een compleet nieuw programma is er bedacht voor alle deelnemers. Maar wat is het goed gelukt! 

Door het online programma maakte je al kennis met je studiegenoten en je mentoren. Zij hebben je alles verteld over wat je moet weten over de leukste studentenstad van Nederland. Je hebt kennis gemaakt met de studentenverenigingen en misschien ben je zelfs wel ergens lid geworden! 

Tijdens de fysieke dagen is alles uit de kast gehaald om Leiden van de beste kant te laten zien. Je hebt meegedaan aan de silent disco stadswandeling of misschien juist het boottochtje? Nu kan je zeker zo aanwijzen waar koning Willem-Alexander heeft gewoond? Of kan je vertellen wat het smalste gebouw in Leiden is? 

Je bent ook langs geweest op je faculteit en hebt daar voor het eerst je studiegenoten ontmoet. De studieverenigingen hebben hun beste beentje voortgezet. Vergeet niet om lid te worden! Zo kan je goedkoop je studieboeken scoren. 

Als je de brandende hitte had getrotseerd, stonden de infomarkten van de watersporten en de veelzijdige verenigingen op je te wachten. De watersporten zorgden zeker voor de nodige verkoeling! De veelzijdige verenigingen zorgden in mindere mate voor dezelfde verkoeling, maar daar kon je weer terecht voor van alles en nog wat! Muziek, cultuur of religie, de veelzijdige verenigingen zijn van alle markten thuis! 

De week zit erop en je bent helemaal klaar gestoomd voor het Leidse studentenleven! 

Meer nieuws