Een donderende start!

De allereerste dag van de online EL CID gaat knallend van start met toespraken van onder andere Carel Stolker, Joeri van den Steenhoven en onze eigen EL CID voorzitter Mirte Haanappel!

Deel dit bericht

Geschreven door: Maaike Veenstra

Afbeelding door: Jelle Mes

De allereerste dag van de online EL CID gaat knallend van start met toespraken van onder andere Carel Stolker, Joeri van den Steenhoven en onze eigen EL CID voorzitter Mirte Haanappel!

Met een groepje van zo’n 20 mensen uit heel Nederland ongemakkelijk voor je computer zitten, is natuurlijk niet per se hoe je de EL CID had voorgesteld toen je je inschreef. Maar zo’n online EL CID biedt natuurlijk ook kansen!

Een van de leukste onderdelen van deze online EL CID is de ‘matching’, een ideetje van Carel Stolker; the man himself. Hierbij wordt je gematched aan de deelnemer met de meeste gemeenschappelijke interesses. Dit staat toch bijna garant voor een leukere match dan de gemiddelde Tinder of Happn match!

Aan het eind van de dag begint de Grote Studentenspelshow. Een evenement dat je zeker niet mag missen! Onder leiding van presentator Rik van de Westelaken strijden twee teams van Leidse studenten tegen elkaar. Ben je benieuwd wat het verschil is tussen een cordial of dispuut? Of wil je juist weten wat een kwarrel, soggen of het Leids Kwartiertje is? Deze termen zijn toch wel onmisbaar in het studentenjargon en je leert ze allemaal tijdens de Spelshow!

Daarna zit de allereerste dag er alweer op. Het voordeel van zo’n virtuele dag is natuurlijk ook dat je lekker snel thuis bent en fris en fruitig aan de volgende dag kan beginnen!

Meer nieuws