Een onweerstaanbaar welkom

Het is maandagochtend! Bepakt en bezakt ben je op weg naar Leiden voor de allereerste fysieke dag van EL CID 2020. Best wel een beetje spannend natuurlijk, want vandaag leer jij je studentenstad voor het eerst echt kennen.

Deel dit bericht

Geschreven door: Maaike Veenstra

Afbeelding door: Jelle Mes

Het is maandagochtend! Bepakt en bezakt ben je op weg naar Leiden voor de allereerste fysieke dag van EL CID 2020. Best wel een beetje spannend natuurlijk, want vandaag leer jij je studentenstad voor het eerst echt kennen.

Gedurende de dag maak je kennis met de stad, je studie en het studentenleven. En, ook zeker niet onbelangrijk, tijdens deze dag leer je ook voor het eerst je studiegenootjes kennen! Wie weet leer je vandaag wel je toekomstige beste vriend of vriendin kennen.

Twee ervaren mentoren nemen je onder hun hoede en laten je de leukste en belangrijkste plekjes zien voor een geslaagd studentenleven in Leiden.

Je maakt vandaag ook kennis met de Leidse verenigingen! Hartstikke leuk natuurlijk van Leiden heeft ontzettend veel verenigingen. Houd jij van gezelligheid, cultuur of water? Geen zorgen! Leiden heeft er een vereniging voor. Ben je toch meer van de teamsporten? Of zoek je een religieuze vereniging? Vandaag leer je ze allemaal kennen.

Ben je toch bang dat je jouw vereniging deze dag hebt gemist? Check even de app en kijk op je gemakje welke vereniging bij jou past.

Meer nieuws