Krijg jij geen genoeg van de EL CID?

De allereerste fysieke dag zit er weer op! Je hebt allerlei indrukken opgedaan en de beste introductie gehad voor je studententijd.

Deel dit bericht

Geschreven door: Maaike Veenstra

Afbeelding door: Jelle Mes

De allereerste fysieke dag zit er weer op! Je hebt allerlei indrukken opgedaan en de beste introductie gehad voor je studententijd.

Ondanks deze rare tijden is er achter de schermen ontzettend hard gewerkt om de introductietijd zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens jouw fysieke dag zijn daarom ook traditionele EL CID onderdelen verwerkt zoals het verzamelen of de Hortus Lunch.

Kan jij niet genoeg krijgen van de EL CID? Of heb je behoefte aan meer informatie? We helpen je graag verder! Zo kan je bijvoorbeeld Het Leids Kwartiertje luisteren. Dat is dé podcast de EL CID. De podcast bespreekt verschillende aspecten van het studentenleven en interviews met bijvoorbeeld Carel Stolker, de rector magnificus van de Universiteit of de brandweer en politie.

Ben je nog steeds niet helemaal zeker welke vereniging bij jou past? Neem een kijkje op de website of instagram van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV). Je krijgt hier een overzicht van alle 24 aangesloten lidverenigingen. Of check nog een keer het platform van de EL CID waar allerlei Leidse verenigingen een pagina hebben met informatie.

Al met al heb je door de combinatie van het virtuele programma en het fysieke programma hopelijk een prachtige introductie gekregen om het meeste uit je studententijd te halen.

Meer nieuws