Ontdek de muzikale verenigingen

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Zing jij de sterren van de hemel? Of weet jij je weg wel met een instrument? Dan zijn de muzikale studentenverengingen in Leiden op zoek naar jou! 

Leiden kent twee muzikale studentenverenigingen, namelijk Collegium Musicum en Sempre Crescendo. Beide hebben een heel verschillend karakter en zo is er altijd wel eentje die bij je past! 

Bij Collegium Musicum organiseren ze naast halfjaarlijkse concerten en de borrel na iedere repetitie veel verschillende activiteiten. Je kan mee doen aan spelletjesavonden, kamermuziek avonden en gezellig samen eten maar ook feesten en een gala. Muziek en gezelligheid gaan hier prima samen! Volgend jaar is het lustrum jaar van Collegium Musicum en zullen er ook extra lustrum activiteiten worden georganiseerd. 

Sempre Crescendo is een Leidse subvereniging van Minerva. Maar geen zorgen! Je kan hier ook lid worden als je geen lid bent bij Minerva. Twee keer per jaar worden er concerten georganiseerd. Het Diesconcert wordt afgesloten met het bekende en beruchte ‘sempregala’. Als lid van Sempre kan je dit natuurlijk niet missen. 

Heb jij interesse in een van de muzikale vereniging? Of heb je nog vragen? Kom langs bij de VVO-markt of bekijk de pagina’s in de app!

Meer nieuws

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden