Vandaag een dagje rust

Vandaag is er even geen chaos op de Beestenmarkt of Lammermarkt in Leiden! De deelnemers die hun fysieke dag al gehad hebben, kunnen lekker uitrusten. Terwijl de deelnemers die nog naar Leiden komen volgende week zich mentaal kunnen voorbereiden. Dat is misschien ook wel nodig want er staat een vol programma op jullie te wachten!

Deel dit bericht

Geschreven door: Maaike Veenstra

Afbeelding door: Sebastiaan de Groot

Vandaag is er even geen chaos op de Beestenmarkt of Lammermarkt in Leiden! De deelnemers die hun fysieke dag al gehad hebben, kunnen lekker uitrusten. Terwijl de deelnemers die nog naar Leiden komen volgende week zich mentaal kunnen voorbereiden. Dat is misschien ook wel nodig want er staat een vol programma op jullie te wachten!

Nu de ergste hitte voorbij is, kunnen de deelnemers eindelijk vijf meter lopen zonder compleet bezweet ergens aan te komen. De afgelopen week stond een beetje in het teken van extreme hitte, maar toch verliep alles op rolletjes. Studentenverenigingen haalden binnen no-time de ledenstop. Maar mocht je bang zijn jouw vereniging toch niet te hebben gevonden. Geen zorgen! Kijk ook eens bij de veelzijdige verenigingen of de sportverenigingen! En onthoud: de foute keuze bestaat niet.

Nog vier fysieke dagen te gaan waarin studenten kennis maken met de stad, studie en studentenleven.

Tot snel in Leiden!

Meer nieuws