Solliciteer nu voor de EL CID-commissie 2022!

Heb jij het in je om de allerbeste EL CID-week ooit neer te zetten voor alle aankomend studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden? Wil jij jezelf ontwikkelen en je netwerk enorm uitbreiden? Dan ben jij wie we zoeken voor de EL CID-commissie 2022!

Deel dit bericht

Nieuwsgierig? Bezoek één van onze online infoavonden op donderdag 4 maart om 16.30 uur, of woensdag 10 maart om 19.30 uur. In-tunen kan via deze link:

Waarom een bestuursjaar doen?

De EL CID is met jaarlijks zo’n 4000 deelnemers en ruim 1000 vrijwilligers één van de grootste evenementen van Leiden. Als EL CID-commissie organiseer je voor hen een week lang de allerleukste activiteiten; van een springkussen festival tot een studenten spelshow. Je kan het zo gek niet bedenken, bij de EL CID heb je alle vrijheid om je creativiteit de loop te laten.

Als EL CID-commissie zet jij je samen met vijf anderen een jaar lang in om jouw EL CID neer te zetten. Van het begeleiden van commissies tot het zoeken van sponsoren en van contact houden met alle deelnemers tot het werven van vrijwilligers, alles komt voorbij in je bestuursjaar. Daarnaast krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je begint het jaar met een trainingsweek om je bestuursgenoten beter te leren kennen. Daarnaast zullen de persoonlijke begeleiding van de EL CID coördinator en de vele trainingen door het jaar heen jou helpen om alles uit jezelf en je bestuursjaar te halen!

Ook is er natuurlijk voldoende tijd om zelf activiteiten te ondernemen. Van borrelen op verenigingen en een weekend weg met de landelijke introductieweken, tot activiteiten met je commissies en een bestuursvakantie.

Voor dit alles heb je geen enkele ervaring nodig bij de EL CID. Een commissie, bij de EL CID of bijvoorbeeld bij één van de vele verenigingen die Leiden kent, is handig, maar ook geen vereiste. Met een hele hoop enthousiasme en motivatie kom je al een eind!

Wat houdt de EL CID-commissie in?

Een EL CID-commissie bestaat uit zes personen, met elk hun eigen functie: Voorzitter, Penningmeester, commissaris Deelnemers, commissaris Intern, commissaris Acquisistie, en commissaris Logistiek. Wil jij weten wat deze functies precies inhouden? Kom dan naar onze informatie avonden op donderdag 4 maart om 16.30 uur of woensdag 10 maart om 19.30, of houd onze Instagram Stories in de gaten (@elcidweek). Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of mailen met je vragen! Onze contact informatie vind je hier.

Solliciteren doe je overigens niet op een specifieke functie. De functies worden namelijk verdeeld tijdens de trainingsweek, waarin jij wordt begeleid door professionele trainers, zodat jij op de functie terecht komt die het beste bij jou past!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Je mag een week organiseren waar 4000 deelnemers vanuit het hele land op af komen, en waar ook nog eens 1000 vrijwilligers zich voor aanmelden!
  • Je werkt samen met een coördinator aan je persoonlijke ontwikkeling, je stelt leerdoelen en je krijgt alle mogelijkheid en ruimte om die te halen.
  • Je doet ontzettend veel ervaring op, niet alleen binnen je functie maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld op het gebied van plannen en samenwerken.
  • Je bouwt een enorm netwerk op in Leiden én daarbuiten! Je krijgt contact met een groot scala aan verenigingen, stichtingen, bedrijven en andere organisaties.
  • Je wordt ontzettend hecht met 5 andere studenten met wie je samen dit avontuur aangaat.
  • Je gaat de zomer van je leven krijgen waarop je op de evenementen staat die jij hebt georganiseerd!

Wat verwachten we van jou?

  • De EL CID-commissie is een fulltime bestuursjaar. Dit betekent dat je 40 uur per week beschikbaar moet zijn vanaf september 2021. Hier krijg je een maandelijkse bestuursbeurs voor.
  • Je moet ingeschreven staan bij de Universiteit Leiden of de Hogeschool Leiden.
  • In de zomer van 2021 wordt je ingewerkt tijdens de EL CID. Je moet dus tijdens en rondom de EL CID 2021 beschikbaar zijn.
  • Het maakt niet uit hoe veel ervaring je hebt, het gaat om je enthousiasme! Motivatie en nieuwsgierigheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Heb je nog vragen?

Bezoek één van onze informatieavonden en stel hier al je vragen. De online infoavonden zijn op donderdag 4 maart om 16.30 uur, of woensdag 10 maart om 19.30 uur. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of mailen met je vragen! Onze contact informatie vind je hier.

Solliciteren?!

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 25 maart 2021 door je CV en motivatiebrief te mailen naar logistiek@elcid.leidenuniv.nl.

Meer nieuws