Belangrijk nieuws!

De afgelopen tijd is de EL CID-commissie druk bezig geweest met het uitdenken van verschillende scenario's en opties voor de EL CID 2021. Ben jij benieuwd? Lees snel de update!

Deel dit bericht

In nauwe samenwerking met de onderwijsinstellingen (Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden) en de Gemeente Leiden, is de EL CID-commissie 2021 bezig een vorm te vinden voor de EL CID-week 2021 die past binnen de richtlijnen van het RIVM en de overheid. 

Omdat nog niet bekend is welke coronamaatregelen er in augustus van toepassing zijn, is nog niet met zekerheid te zeggen welke vorm de EL CID van 2021 precies zal hebben. De EL CID-commissie streeft ernaar een hybride programma te organiseren, waarbij de EL CID deelnemers eerst online en daarna fysiek kennis maken met Leiden, hun nieuwe studie, hun studiegenoten en het Leidse studentenleven. 

Onder voorbehoud zullen de online dagen plaatsvinden op donderdag 12 en vrijdag 13 augustus. Mits de coronamaatregelen dat toestaan zullen de fysieke dagen worden georganiseerd tussen maandag 16 en zaterdag 21 augustus. Indien noodzakelijk kunnen zaterdag 14 en zondag 15 ook fysieke dagen georganiseerd worden. Het is nog onduidelijk hoeveel van deze fysieke dagen iedere deelnemer naar Leiden mag komen.

De veiligheid van de deelnemers en vrijwilligers staat hierbij altijd voorop.

Meer nieuws