Laatste kans: meld je nu aan voor het EL CID-bestuur!

Laatste kans om te solliciteren voor het EL CID-bestuur!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Hè, jij daar! Heb jij je nog niet aangemeld voor het nieuwe EL CID bestuur, maar lijkt dit je stiekem ontzettend leuk om te doen?! Je hebt nog 3 dagen om jouw cv en motivatiebrief te schrijven en op te sturen naar [email protected]

Toch nog niet helemaal overtuigd? Hanne en Zaida leggen je uit waarom zij voor een EL CID-bestuursjaar hebben gekozen.

Meer nieuws

6x typisch Leidsche studentendingen

De keuze uit studentensteden is reuze: Groningen, Utrecht, Tilburg, Rotterdam… Maar wij kiezen natuurlijk voor Leiden. Hier noemen we zes typische studentendingen, die je in geen andere studentenstad zal vinden!

Lees verder »