Laatste kans: meld je nu aan voor het EL CID-bestuur!

Laatste kans om te solliciteren voor het EL CID-bestuur!

Deel dit bericht

Hè, jij daar! Heb jij je nog niet aangemeld voor het nieuwe EL CID bestuur, maar lijkt dit je stiekem ontzettend leuk om te doen?! Je hebt nog 3 dagen om jouw cv en motivatiebrief te schrijven en op te sturen naar logistiek@elcid.leidenuniv.nl.

Toch nog niet helemaal overtuigd? Hanne en Zaida leggen je uit waarom zij voor een EL CID-bestuursjaar hebben gekozen.

Meer nieuws

Fotoalbum vrijdag overdag EL CID 2023

Alweer de laatste dag van de EL CID. De deelnemers hebben vandaag kunnen genieten van een bruisende brunch waar een heerlijk glaasje (0.0%) champagne en croissantjes werden genuttigd. Daarna konden ze door naar het knutselkwartier, waar zij hun creativiteit konden uiten.

Lees verder »