Schrijf je in als vrijwilliger tijdens de EL CID 2021!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven als vrijwilliger voor de EL CID 2021! Wil jij meehelpen bij het neerzetten van een onvergetelijke introductietijd? Schrijf je dan snel in als mentor of crewer!

Deel dit bericht

Mentor

Zie jij het zitten om een groepje gloednieuwe studenten wegwijs te maken in Leiden? Meld je dan samen met een vriend, vriendin, huisgenoot of studiegenoot aan als mentor! Jullie zullen een groepje deelnemers alles vertellen over wat Leiden te bieden heeft: de stad, hun studie en het studentenleven. Samen met jouw groepje beleef je een fantastische EL CID en dankzij jou vinden de eerstejaars hun plekje in Leiden! Belangrijk is dat je samen met jouw medementor aanwezig bent op de Mentordag. Deze zal dit jaar plaats vinden op 9 en/of 10 augustus! Daarnaast solliciteren alle mentoren, nadat zij zich hebben aangemeld, door middel van mentorgesprekje bij de TMT-commissie.

Ben jij nou een ervaren mentor, geef dat dan aan! Wij zijn ook weer op zoek naar MentorTrainers! Als MentorTrainer leer jij de mentoren op hun Mentordag de fijne kneepjes van het zijn van EL CID mentor. Hiervoor word jij getraind op de MT-dagen. Deze vinden plaats op 6 en 7 augustus.

Crew

Daarnaast kan jij je inschrijven als crew! De crewers zorgen ervoor dat alle evenementen tijdens de EL CID soepel verlopen. Je helpt onder andere mee met de op- en afbouw van een evenement, je staat achter de bar, je helpt met het uitdelen van eten, en nog veel meer! Je leert alles over het zijn van crew op de Crewdag die plaatsvindt op 8 augustus. Deze dag is niet verplicht, maar dit is wel het eerste moment om je mede-crewers te ontmoeten en om je in te schrijven voor de verschillende crew-shifts. Het is mogelijk om je samen met je vrienden in te schrijven op dezelfde crew-shift.

Er zijn allerlei soorten crew. Als reguliere crew sta jij op de evenementen en houd jij deze draaiende. Als Foodcrew zorg jij ervoor dat jouw medecrewers van maaltijden worden voorzien. Als Slaapwacht zorg jij ervoor dat alles rustig verloopt bij de slaapzalen. Als Sjoof scheur jij in onze EL CID busjes door de straten om te zorgen dat alle locaties van materialen zijn voorzien. Je kan ook Mediacrew worden om zo de EL CID visueel en tekstueel vorm te geven! Voor meer informatie over de verschillende soorten crew ga je naar https://elcidweek.nl/vrijwilligers/.

Enthousiast geworden?

Schrijf je meteen in via deze link! Voor meer informatie kun je terecht op de website en onze Instagram (@vrijwilligers_elcid)! Mocht je verder nog vragen hebben kun je ze altijd stellen via een DM op Instagram, of een mail naar tmt@elcid.leidenuniv.nl. Dus wil jij graag de EL CID nog een keer beleven of heb jij jouw EL CID moeten missen en zie je deze fantastische introductieperiode graag nog een keer van dichtbij, schrijf je dan nu in!

Hopelijk zien we jou komende zomer shinen in een mentor- of crewshirt!

Meer nieuws