Belangrijk! EL CID zal onder voorbehoud fysieke dagen aanbieden

We streven ernaar een fysiek programma aan te bieden van drie dagen. Deze drie dagen zullen wij tweemaal aanbieden om de drukte in de stad te verspreiden. Lees snel verder voor de volledige update!

Deel dit bericht

Zoals eerder al bekend is gemaakt, werkt de EL CID-commissie aan een hybride introductieprogramma voor aankomende eerstejaarsstudenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden in augustus 2021. We weten namelijk nog niet precies wat in die periode de mogelijkheden (en beperkingen) zullen zijn vanwege de coronapandemie. Het betekent dat wij zowel een digitaal als een fysiek programma zullen organiseren. Onder voorbehoud zal het digitale programma plaatsvinden op donderdag 12 en vrijdag 13 augustus 2021.

We streven ernaar de eerstejaars daarnaast een fysiek programma aan te bieden van drie dagen. We zullen deze drie dagen tweemaal aanbieden, om rekening te houden met de 1,5 meter afstand. Op deze manier zijn er minder deelnemers tegelijkertijd in de stad en is het makkelijker om op een veilige manier leuke evenementen verspreid over meerdere dagen aan te bieden. Het fysieke programma zal plaatsvinden van (1) maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021 en (2) van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 augustus 2021. Dit betekent dus dat mentoren en deelnemers, naast het digitale programma, ingedeeld worden op één van deze twee shifts.

Door middel van deze informatie wilden wij jullie graag meenemen in onze gedachtegang om zo een beeld te geven op welk scenario de EL CID-commissie zich op dit moment voorbereidt. Dit scenario wordt in nauwe samenwerking met de onderwijsinstellingen – de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden – en de Gemeente Leiden afgestemd. Uiteraard zijn de bovengenoemde plannen onder voorbehoud en staat de veiligheid van onze deelnemers, vrijwilligers en partners voorop. We hopen jullie zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven.

Meer nieuws