Brief GGD, onderwijsinstellingen en gemeente voor aankomende studenten

Een brief voor alle aankomende studenten omtrent de coronamaatregelen en de start van het nieuwe studiejaar. Benieuwd? Lees hem hier!

Deel dit bericht

De Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden, Gemeente Leiden en GGD Hollands Midden hebben een brief opgesteld voor alle aankomende studenten met betrekkingen tot de coronamaatregelen. Er komen prachtige weken aan: de start van het studiejaar met daaraan voorafgaand verschillende introductie-activiteiten. De introductietijd is dé kans om je medestudenten te leren kennen en je te oriënteren op een studie- en of studentenvereniging.

Vorig jaar zat corona flink in de weg. Hopelijk kan er dit jaar meer en kunnen we wel mooie feestjes met elkaar vieren. Toch blijven er wel beperkingen en is het belangrijk dat we allemaal goed opletten en deze maatregelen respecteren. Hiermee voorkomen we dat sociëteiten en cafés mogelijk toch weer dicht moeten en/of activiteiten afgeblazen worden.

Om zo veel mogelijk van je introductie te genieten willen de Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden, Gemeente Leiden en GGD Hollands Midden je een aantal dingen meegeven. Ben jij benieuwd wat precies? Bekijk hieronder de brief!

Meer nieuws