Statement naar aanleiding van de persconferentie op 9 juli

Een update over de EL CID 2021 en de coronamaatregelen naar aanleiding van de persconferentie van de overheid.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email


Afgelopen week is er een persconferentie geweest over de coronamaatregelen. Wij willen jullie graag informeren wat dit betekent voor de EL CID. Zoals het er nu uitziet kunnen wij nog steeds twee keer drie fysieke dagen aanbieden in Leiden. Wel zullen wij waarschijnlijk tijdens ons fysieke programma ten allen tijden de 1,5 meter maatregel moeten handhaven (ook als je gevaccineerd bent). Wij zijn nu in overleg met de gemeente, de veiligheidsdiensten, onderwijsinstellingen en de GGD om te kijken hoe wij ervoor kunnen zorgen dat de veiligheid altijd gewaarborgd blijft. Later zullen wij communiceren welke regels precies van kracht zijn voor een veilig EL CID-programma. Wij houden jullie op de hoogte!

Meer nieuws

Inschrijvingen EL CID geopend!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden