TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!


De Crew & Activiteitencommissie organiseert door het jaar heen allerlei leuke activiteiten om het EL-CID-gevoel tot de zomer levend te houden. Denk bijvoorbeeld aan een kroegentocht, een borrelboot en natuurlijk het Winter EL CID-feest. Wat je wilt organiseren, ligt echter volledig open! Binnen deze commissie is dan ook veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën. Hiernaast zet je een grote wervingscampagne op voor de EL CID-crew 2022 en organiseer je in augustus de leukste Crewdag ooit!

Wil jij meer dan 600 EL CID-mentoren werven, selecteren en trainen? Lijkt het je leuk om de MentorTrainer-dagen én de grootse Mentordag in augustus te organiseren? En wil jij je inzetten voor de EL CID in een actieve en hechte commissie? Solliciteer dan voor de Trainer Mentor Trainer-commissie 2022!


Naast de eigen taken en bezigheden zullen beide commissies in aanloop naar de week nauw betrokken zijn bij de organisatie van de EL CID 2022. Dit is daarom je kans om de EL CID vanuit het middelpunt mee te krijgen! Allebei de commissies lopen vanaf half november tot en met augustus. Weet je nog niet zeker in welke commissie jouw talenten het beste tot zijn recht zouden komen, dan kan je ook voor beide commissies solliciteren!


Sollicitaties voor beide commissies zijn vanaf nu geopend! Geef je op door een korte motivatie en CV vóór donderdag 7 oktober 2021 te mailen naar de Commissaris Intern, Emma Nordkamp, op [email protected], betreft: ‘Sollicitatie commissie 2022’. Geef verder in de mail aan voor welke commissie je je aanmeldt: de CreAcie, TMT of allebei! Wil je meer weten? Stuur dan gerust een mailtje!

Meer nieuws

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden