Licht uit, spot aan… het is showtime!

SHOWTIME logo

Deel dit bericht

Afgelopen EL CID lijkt misschien nog maar heel kort geleden, maar de voorbereidingen voor de aankomende editie zijn al in volle gang. Vandaag mag het bestuur ein-de-lijk vertellen wat het thema van aankomende EL CID is, namelijk… showtime!

“We hebben ontzettend veel gebrainstormd met het bestuur. We hebben verschillende sessies gehad waar uiteindelijk vier mogelijke thema’s uitkwamen. Wat wel grappig is, is dat het thema ‘showtime’ er al bij de eerste sessie tussenstond”, vertelt Faye Speijers, die dit jaar voorzitter is. Het nieuwe EL CID logo is af, en inmiddels liggen de grove lijnen voor een vijfdaags fysiek programma klaar. “We zijn als bestuur heel blij en trots. We hebben er heel veel zin in om een mooie EL CID neer te zetten!”

Ook zijn de commissies, namelijk de TMT, CreaCie en de MediaCie,  geformeerd en al druk aan het vergaderen. Samen met de commissies zal het EL CID-bestuur ervoor zorgen dat aankomende zomer er weer één zal zijn om nooit te vergeten!

Meer nieuws