Het Winter EL CID-feest komt eraan!

Op woensdag 16 maart is het eindelijk zover: het Winter EL CID-feest (WEF). Dit feest is de aftrap van het nieuwe EL CID-jaar!

Deel dit bericht

Door: Roos Capel

Op woensdag 16 maart is het eindelijk zover: het Winter EL CID-feest (WEF). Dit feest is de aftrap van het nieuwe EL CID-jaar, dat dit jaar als thema ‘Viva Las Leiden’ heeft! Op deze avond zal Kiki Club in het thema staan van glitter, glamour en Amerikaanse extravaganza.

Het Winter EL CID-feest is open voor iedereen: neem bijvoorbeeld je huis, je vriendengroep, of je dispuut mee! Het WEF is vooral ook het startsein om je als vrijwilliger in te schrijven. Tijdens EL CID kun je je onder andere inzetten als mentor, reguliere crew, mediacrew, slaapwacht en nog veel meer! Daarnaast komen oude EL CID-groepjes op het WEF ook regelmatig weer bij elkaar, om het EL CID-gevoel weer te beleven.

Wat kun je verwachten? “Een fantastische avond vol gezelligheid, met een line-up waar je u tegen zegt”, vertelt Björn Muijtstege (23), die zich dit jaar inzet voor de CreAcie (Crew & Activiteitencommissie). Deze commissie zorgt ervoor dat we het hele jaar kunnen genieten van activiteiten rondom de EL CID. Daarnaast zet de CreAcie ook de wervingscampagne voor vrijwilligers op. Wil je meer info over hoe jij je kunt inzetten tijdens EL CID en wil je op de hoogte blijven van de laatste WEF-updates? Neem dan een kijkje op de vrijwilligerspagina van EL CID op Instagram!

Vrijwilligers

Voor Björn is dit niet de eerste keer dat hij zich inzet: “Sinds ik hier studeer, ben ik elk jaar actief tijdens EL CID. Het is zo leuk om op verschillende manieren mee te helpen. Het is echt een community.” Dit jaar doet hij dit voor het eerst als commissielid. Naast EL CID heeft Björn ook commissies gedaan bij zijn studievereniging én twee bestuursjaren gedaan. “Dit is waarschijnlijk mijn laatste jaar in Leiden, dus ik wil toch nog even dat extra stapje zetten, als kers op de taart. Mijn eigen EL CID was een fantastische ervaring en heeft me echt gelanceerd in het studentenleven. Daarom wil ik zorgen dat deze editie net zo leuk wordt als de vorige edities!”

Zien we jou ook op het Winter EL CID-feest? Via deze link kun je een kaartje bemachtigen!

Meer nieuws