Eindelijk weer dansen bij het WEF!

Op 16 maart mochten we weer: dansen bij het Winter EL CID-feest! Hier konden vrijwilligers zich voor het eerst aanmelden.

Deel dit bericht

Door: Roos Capel

Foto: Stijn Kuiper

Op woensdag 16 maart was het moment daar: we mochten eindelijk weer de dansvloer op voor het Winter EL CID-feest! Hoewel we het eventjes hebben moeten missen door ‘omstandigheden’ (we zullen het c-woord maar zo min mogelijk gebruiken), leek gelukkig niemand het feesten verleerd te zijn.

Dansen met Danjo, grasmaaien met Barry Badpak

De CreAcie heeft keihard gewerkt om een fantastisch WEF neer te zetten. Dit jaar was het thema ‘Viva Las Leiden’, en werd club Kiki omgetoverd tot de stad waar alles kan en mag. Muziek mocht daarbij zeker niet ontbreken. We mochten onder andere genieten van DJ Danjo. Wist je dat de vrolijke DJ Danjo muziek heeft geproduceerd die door Armin van Buuren en Tiësto gedraaid wordt? Tijdens het WEF draaide Danjo een lekkere mix van hitjes en classics. Kortom: onmisbaar voor een lekkere avond dansen. Wie weet zien we Danjo nog terug tijdens de EL CID!

Een EL CID feestje is niet compleet zonder de Leidse helden van Barry Badpak. Hoewel we ze afgelopen EL CID even moesten missen, leek het alsof ze nooit weg waren geweest. Stuk voor stuk werden de hits zoals ‘kratje bier’ en ‘Broodje van Kootje’ meegezongen. Ook ‘Grasmaaier’ is een absolute must om iedereen aan het dansen te krijgen: “1, 2, 3, schoppen, en lopen!”

Na Barry Badpak mochten we ook nog meegenieten met de sets van Hitjeskanon en de Kiki huis-DJ, die het ene na het andere dansbare nummertje draaiden – een perfect recept voor een geslaagde avond, dus.

Inschrijven als vrijwilliger

Tijdens het WEF konden geïnteresseerden zich voor het eerst inschrijven om vrijwilliger te worden. Onze commissiehelden van de TMT en de CreAcie stonden in de chillruimte klaar om je alles te vertellen over vrijwilligerswerk tijdens de EL CID. Is mentor worden bijvoorbeeld niks voor jou, maar wil je je toch inzetten tijdens de EL CID-week? Achter de schermen kun je ook aan de slag als bijvoorbeeld sjoof, stroombaas of mediacrew! Kon je niet bij het WEF aanwezig zijn? Maak je geen zorgen, aanmelden kan gewoon via deze link

Foto’s

Intussen staat er een prachtig album met foto’s van het WEF op de website, gemaakt door onze prachtige eindredacteuren foto Stijn en Myrthe! Heb jij jezelf al gespot?

Meer nieuws