Een geslaagde ‘Crewgentocht’!

Het was weer tijd voor een ouderwetse 'crewgentocht'. Met zo'n 50 man hebben we het EL CID-gevoel naar de Leidse kroegen gebracht.

Deel dit bericht

Door Roos Capel

Alweer een weekje geleden mochten we genieten van de kroegentocht voor alle vrijwilligers, oftewel de ‘crewgentocht’! Tijdens deze avond gingen we in een grote stoet van wel 50 man langs een aantal kroegen in de binnenstad, onder leiding van de grote bazen van de CreaCie.

We begonnen bij De Keyzer, gelegen tegenover Plexus. Erg handig, dat je na het studeren zo het terras op kan rollen! Hier werden we welkom geheten met een overheerlijk shotje. Wat er in zat? Geen idee, maar het smaakte naar cassis. 

Toen we eenmaal lekker waren opgewarmd onder de warmtelamp, stond de CreaCie alweer klaar met het EL CID-bordje om ons te leiden naar de volgende kroeg: de Vi-kings sports bar! Ook hier kregen we een heerlijk welkomstdrankje en is er ontzettend veel gekletst. De voetballiefhebber kon af en toe ook nog even wat van de wedstrijd meepakken. 

De volgende bestemming was In De Oude Marenpoort, oftewel de MaPo! hier begonnen we met een erehaag, waarna er geproost werd. Daarna konden we lekker afkoelen op het terras, want met 50 man binnen was het toch wel een beetje warm. Gelukkig heeft de MaPo hier perfecte picknicktafels voor!

Het EL CID-gevoel is natuurlijk niet compleet zonder dansen! Als afsluiter gingen we daarom nog even naar Café De Kroeg. Gelukkig kan je daar altijd wel een dansje doen, zelfs op de maandagavond! Wist je trouwens dat de snackbar gelijk om de hoek zit? Er-rug handig, want van al dat dansen krijg je wel een beetje trek.

volgende activiteiten

De kroegentocht is de ideale gelegenheid om je medecrewers van afgelopen jaren nog eens te zien, om nieuwe crewers te leren kennen, óf om te kijken of crew worden iets voor jou is. Heb je de kroegentocht gemist? Niet getreurd! Binnenkort is er weer een activiteit. Stay tuned voor meer info!

Wil je je aanmelden als crew? Klik dan hier. Je hebt nog tot 1 augustus om je aan te melden!

Meer nieuws