Zonnen op de borrelboot!

Vorige week was het tijd voor de borrelboot! Lees verder voor een kort verslag.

Deel dit bericht

Door: Roos Capel

Foto: Stijn Kuiper

Vorige week mochten we genieten van alweer de laatste CreAcie activiteit van het jaar: de borrelboot. Met ruim 73 mensen, waaronder crewers, mentoren, commissies, EL CID-bestuur en ander gespuis, gingen we de Leidse grachten op. Uiteraard onder het genot van een kleine versnapering en een drankje (shoutout naar degene die dropfruit-duo’s had meegenomen). Ik heb me vermaakt, en ik hoop jullie ook!


En het weer was he-le-maal top. Niet te warm, niet te koud, lekker zonnetje. Ik ben zelfs een beetje bruin geworden. Hopelijk een mooi voorproefje van moeder natuur voor tijdens de EL CID (spoiler alert: het is hittegolf of koud en regen, geen in-between). Mocht het inderdaad gaan regenen, hebben we prachtige roze regenponcho’s. Check vooral even de foto’s van afgelopen jaar.

De highlight van mijn avond was schipper Kjeld die een glas kapot liet vallen toen de boot net helemaal opgeruimd was. Ik hoop dat hij er ook om kon lachen.

EL CID pre-feest

Heb je nou de boot gemist (haha, snap je)? Geen zorgen! Op 29 juni is het tijd voor het enige EL CID pre-feest in de NEXT! En nog leuker: als je je aanmeldt als vrijwilliger mag je gratis naar binnen! Voor anderen kost een kaartje 3 euro. Meer info? check de @vrijwilligers_elcid op Instagram!

Meer nieuws