Sfeer proeven op het EL CID pre-feest!

Vorige week was het EL CID pre-feest! Hier konden vrijwilligers, mentoren en externen alvast een beetje in de stemming komen voor aankomende EL CID.

Deel dit bericht

Door: Roos Capel

Vorige week was het tijd voor het pre-EL CID feest (het PEF? want dan heb je WEF, PEF en LEF haha). Tijdens dit evenement konden mentoren, vrijwilligers en externen alvast een beetje proeven van het EL CID-gevoel dat we dit jaar weer mogen gaan meemaken.

Het pre-EL CID feest werd georganiseerd door onze toppers van de TMT, die de mentoren werven en de mentortrainers opleiden, die vervolgens de mentoren klaarstomen om hun mentorkindjes een geweldige start te geven in Leiden. Van deze avond zijn ook een hoop mooie foto’s gemaakt voor MediaCie eindredacteuren foto Myrthe en Stijn. Klik hier voor het fotoalbum.

Zingen bij de karaoke-zolder

Voor deze prachtige party hadden we het Leids cultuurfenomeen club NEXT als locatie. Ik was zelf al sinds 2019 niet meer in de NEXT geweest, dus dit was weer een hele ervaring. Alles zag er nog precies zo uit als ik me herinnerde, maar de oude rookruimte is veranderd in een zaal met een karaoke-bar (!) en de TMT had alles prachtig versierd met ballonnen. Ik denk dat karaoke voor veel mensen wel de highlight van hun avond was. Mijn persoonlijke favoriet was Boyfriend van Big Time Rush, en ik ben nog steeds een klein beetje verdrietig dat ze geen Yes-R hadden (NEXT, als je dit leest, take notes).

“Het was warm” – Stijn, eindredacteur foto

Sterrentattoos en zweetdruppels

Bij binnenkomst werden we bestempeld met sterretjes, waar de mooiste versieringen uitkwamen. Ik had een prachtige creatie op mijn bovenarm die er de dagen erna nog steeds niet af te schrobben was. Verder was het zo warm dat de sterretjes op een gegeven moment bij iedereen veranderden in zweterige inktvlekken. Beetje grimmig, maar het gaat om het idee. Verder was de uitsmijter van de NEXT heel lief en was het gezellig om met hem te kletsen als het binnen te warm werd. In ieder geval bonuspuntjes voor het leuke personeel.

Meld je aan als crew!

Heb je dit feestje nou ook gemist (schaam je) en wil je dit graag nog eens beleven? Geef je dan op als crew! Zo ben je tijdens de EL CID supernuttig en kan je daarnaast genieten van alle toffe evenementen! Klik hier voor meer informatie!

Meer nieuws