Bijkomen met bubbels tijdens de Bruisende Brunch!

Vandaag was het tijd voor een hoogtepuntje: de enige echte Bruisende Brunch! Lees verder voor een verlsag.

Deel dit bericht

Door: Julia Meijer en Marthe Baalbergen

Foto’s: Santje van Aardenne

Het plein van de Pieterskerk én de Hooglandse Kerk veranderde in één grote picknick op deze ochtend tijdens de Bruisende Brunch. Gister liepen we nog in poncho’s, maar vandaag kunnen we genieten van het stralende weer. En dat onder het genot van een pittoresk ontbijtje!

Foto: Santje van Aardenne

Rokkostuums en Hawaiikransen

Naast verse croissantjes, fruit en stevig beleg deelden de crewers natuurlijk ook champagne uit. En dat deden ze in stijl! In een rokkostuum of een prachtige jurk liepen ze langs de tafels om het bruisende (alcoholvrije) drankje in te schenken. Maar niet alleen de crewers zien er goed uit deze ochtend: alle mentorgroepjes stonden ook de stralen! We zagen vele Hawaiikransen, versierde bordjes en nog een enkele kroegentocht shirt van gisteravond. Door alle pracht en praal zag je bijna al de slaperige gezichten niet meer!

Een ochtendje bijkletsen

Op deze grote picknick was er genoeg tijd om even bij te kletsen over de afgelopen dagen, want intussen zijn we al over de helft! En nog steeds zit de sfeer er goed in. Ondertussen liepen de mediacrewers langs de tafeltjes, op zoek naar mensen met leuke verhalen. Ben jij benieuwd wat de deelnemers allemaal te zeggen hebben? Check dan onze instagrampagina (@elcidweek)!

Het was een bruisende ochtend en met deze goede bodem kunnen de deelnemers er weer tegenaan!

Meer nieuws