CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Deel dit bericht

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT), Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Media Commissie (MediaCie)!

©Linde Schouffoer

De Crew & Activiteitencommissie organiseert door het jaar heen allerlei leuke activiteiten om het EL-CID-gevoel tot de zomer levend te houden. Denk bijvoorbeeld aan een kroegentocht, een borrelboot en natuurlijk het Winter EL CID-feest. Wat je wilt organiseren, ligt echter volledig open! Binnen deze commissie is dan ook veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën. Hiernaast zet je een grote wervingscampagne op voor de EL CID-crew 2023 en organiseer je in augustus de leukste Crewdag ooit!

Wat wij jou kunnen bieden:

  • Een jaar lang samenwerken met andere enthousiaste studenten;
  • Een kijkje in de keuken bij een van de grootste evenementen van Leiden;
  • Diverse activiteiten en sociale evenementen waarmee je jouw netwerk in Leiden kan uitbreiden;
  • De mogelijkheid om te groeien in het organiseren van activiteiten en het werven van vrijwilligers;
  • Een gezellige EL CID familie waarmee je gedurende het jaar mee kan doen aan activiteiten!

Wat vragen wij van jou:

  • Wekelijkse beschikbaarheid om te vergaderen en commissiewerk te verrichten;
  • Volledige beschikbaarheid in de tweede en derde week van augustus;
  • Enthousiasme voor crewen;
  • Ervaring met crewen tijdens de EL CID is een pre.

Naast de eigen taken en bezigheden zullen alle commissies in aanloop naar de week nauw betrokken zijn bij de organisatie van de EL CID 2023. Dit is daarom je kans om de EL CID vanuit het middelpunt mee te krijgen! Alle de commissies lopen vanaf half november tot en met augustus. Weet je nog niet zeker in welke commissie jouw talenten het beste tot zijn recht zouden komen, dan kan je ook voor meerdere commissies solliciteren!

©Matthijs Zondervan (@matthijz98)

Hoe solliciteer ik?

Sollicitaties voor de commissies van 2024 zijn helaas gesloten! Hou onze website en socials in de gaten voor de sollicitaties voor de commissies van 2025. Wil je toch nog wat doen tijdens de EL CID? Vanaf het voorjaar gaan de vrijwilligers inschrijvingen open voor tijdens de EL CID-week.

Voor vragen over het sollicitatieproces of over de commissie zelf, kun je mailen naar ons Lid Intern, Puk du Bois, op intern@elcid.leidenuniv.nl.

Meer nieuws