MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Deel dit bericht

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT), Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Media Commissie (MediaCie)!

©Matthijs Zondervan (@matthijz98)

Voor de MediaCie van EL CID 2023 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID. Of je nou een flitsende fotograaf, een vlugge video-editor of een superheld op het gebied van social media bent, we hebben je nodig! Gedurende het jaar zal je aan de slag gaan met verschillende projecten voor de EL CID en in de derde week van augustus zal je samen met een door jou geworven MediaCrew alle berichtgeving vanuit de EL CID verzorgen. Denk hierbij aan fotoalbums, sfeerfilmpjes, nieuwsberichten en social media posts.

Wat wij jou kunnen bieden:

  • Een jaar lang samenwerken met andere media-toppers;
  • Een kijkje in de keuken bij een van de grootste evenementen van Leiden;
  • Verschillende projecten waar alle disciplines aan bod komen;
  • De mogelijkheid om te ontwikkelen op jouw vakgebied;
  • Een budget om met professionele apparatuur te kunnen werken;
  • Een gezellige EL CID familie waarmee je gedurende het jaar mee kan doen aan activiteiten!

Wat vragen wij van jou:

  • Wekelijkse beschikbaarheid om te vergaderen en aan projecten te werken;
  • Volledige beschikbaarheid in de tweede en derde week van augustus;
  • Enthousiasme voor je vakgebied;
  • Ervaring met Adobe programma’s is een pre.

Naast de eigen taken en bezigheden zullen alle commissies in aanloop naar de week nauw betrokken zijn bij de organisatie van de EL CID 2023. Dit is daarom je kans om de EL CID vanuit het middelpunt mee te krijgen! Alle de commissies lopen vanaf half november tot en met augustus. Weet je nog niet zeker in welke commissie jouw talenten het beste tot zijn recht zouden komen, dan kan je ook voor meerdere commissies solliciteren!

©Matthijs Zondervan

Het solliciteren zal functie specifiek zijn, maar welke functies hebben we eigenlijk?

De Hoofdredacteur – De Hoofdredacteur zal het hoofd van de MediaCie worden, ook wel de voorzitter genoemd. In deze rol zal je veel contact hebben met de EL CID-commissie en ben je eindverantwoordelijke voor alles wat er binnen de MediaCie gebeurt. Je zult samen met de begeleider vanuit de EL CID-commissie een jaarplanning en begroting maken voor de MediaCie en ook de vergaderingen leiden. Klinkt deze organiserende rol jou als muziek in de oren? Solliciteer dan op hoofdredacteur!

Eindredacteur Film – Als eindredacteur Film ga je aan de haal met alle filmprojecten gedurende het jaar. Van het filmen van de themabekendmakingsvideo tot het maken van instructievideo’s voor nieuwe studenten over het studentenleven, alle filmprojecten komen bij jou te liggen. Verder zal je gaan over de werving van de filmcrew en zal je tijdens de EL CID week de rubrieken bepalen.

Eindredacteur Foto – De eindredacteur Foto gaat aan de haal met foto’s gedurende het jaar. Van commissiefoto’s tot leuke kiekjes bij de evenementen die de EL CID gedurende het jaar weer zal organiseren. Tijdens de EL CID week zal je de planning maken voor de fotocrew en hen aansturen!

Eindredacteur Social Media – Ben jij een held op Social Media? Ben jij op de hoogte van alle trends die op dit moment spelen op het internet? Dan zoeken wij jou als Eindredacteur Social Media! Als Eindredacteur Social Media zal je vooral bezig zijn met het onderhouden van de Instagram pagina van de EL CID. Voornamelijk zal je taak bestaan uit het bedenken, inplannen en maken van posts en stories. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om nieuwe social media projecten op te starten en krijg je de kans om onze pagina op TikTok verder uit te breiden!

Designer – Als Designer ga je in samenwerking met onze lid Promotie(s) over alles wat met design te maken heeft, van een huisstijl tot een nieuwe achtergrond van een post of de lay-out van een eventueel deelnemersboekje. Dus houd jij ervan om met canva en Adobe programma’s te werken? Stop je graag je creativiteit in nieuwe designs? Solliciteer dan op de functie van Designer!

Hoe solliciteer ik?

Sollicitaties voor de commissies zijn geopend! Solliciteren doe je door te mailen naar de Penningmeester en lid Promotie II, Nick Janssen, op promotie@elcid.leidenuniv.nl, betreft: ‘Sollicitatie commissie 2024’. Geef verder in de mail aan voor welke commissie je je aanmeldt: de CreAcie, TMT, MediaCie of een combinatie! Het is ook mogelijk om voor meerdere functies binnen de MediaCie te solliciteren! Wil je meer weten? Stuur dan gerust een mailtje of neem contact op met Nick (0715271170).

Verder dien je per functie het volgende mee te sturen:

Hoofdredacteur: Geef je motivatie aan en stuur je CV op!

Eindredacteur Film: Geef je motivatie aan en stuur je CV op! Stuur daarnaast 2 tot 5 video’s waar je aan hebt meegewerkt met beschrijving van je rol in het maken van deze video’s.

Eindredacteur Foto: Geef je motivatie aan en stuur je CV op! Stuur daarnaast 4 tot 10 foto’s waar je trots op bent.

Eindredacteur Social Media: Geef je motivatie aan en stuur je CV op! Stuur daarnaast 2 tot 5 posts waar je aan hebt meegewerkt en 1 of 2 instagram/TikTok pagina’s waar je aan hebt bijgedragen.

Designer: Geef je motivatie aan en stuur je CV op! Stuur daarnaast 1 of 2 designs waar je trots op bent.

Meer nieuws