TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Deel dit bericht

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT), Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Media Commissie (MediaCie)!

©Stijn Kuiper

Wil jij meer dan 600 EL CID-mentoren werven, selecteren en trainen? Lijkt het je leuk om de MentorTrainer-dagen én de grootse Mentordag in augustus te organiseren? En wil jij je inzetten voor de EL CID in een actieve en hechte commissie? Solliciteer dan voor de Trainer Mentor Trainer-commissie 2023!

Wat wij jou kunnen bieden:

  • Een jaar lang samenwerken met andere enthousiaste studenten;
  • Een kijkje in de keuken bij een van de grootste evenementen van Leiden;
  • Diverse activiteiten en sociale evenementen waarmee je jouw netwerk in Leiden kan uitbreiden;
  • De mogelijkheid om te groeien in het organiseren van trainingsdagen en het werven van vrijwilligers;
  • Een gezellige EL CID familie waarmee je gedurende het jaar mee kan doen aan activiteiten!

Wat vragen wij van jou:

  • Wekelijkse beschikbaarheid om te vergaderen en commissiewerk te verrichten;
  • Volledige beschikbaarheid in de tweede en derde week van augustus;
  • Enthousiasme voor mentoren;
  • Ervaring met mentoren tijdens de EL CID is een pre.

Naast de eigen taken en bezigheden zullen alle commissies in aanloop naar de week nauw betrokken zijn bij de organisatie van de EL CID 2024. Dit is daarom je kans om de EL CID vanuit het middelpunt mee te krijgen! Alle de commissies lopen vanaf half november tot en met augustus. Weet je nog niet zeker in welke commissie jouw talenten het beste tot zijn recht zouden komen, dan kan je ook voor meerdere commissies solliciteren!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2022-08-13-171159-Mentordag@leiderdorp-%C2%A9Matthijs-Zondervan-1024x683.jpg
©Matthijs Zondervan (@matthijz98)

Hoe solliciteer ik?

Sollicitaties voor de commissies zijn vanaf nu geopend! Geef je op voor de TMT door een korte motivatie en CV vóór maandag 23 oktober 2024 te mailen naar de Lid Intern, Puk du Bois, op intern@elcid.leidenuniv.nl, betreft: ‘Sollicitatie commissie 2024’. Geef verder in de mail aan voor welke commissie je je aanmeldt: de CreAcie, TMT, MediaCie of een combinatie! Wil je meer weten? Stuur dan gerust een mailtje of kom naar de interesseborrels op vrijdag 22 september 16:30 uur en woensdag 27 september om 18:30 uur in Café de Keyzer!

Meer nieuws