Het 54e Bestuur zoekt 55e

Deel dit bericht

Heb jij het in je om de gaafste week van het jaar te organiseren voor nieuwe studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden? Wil jij je netwerk uitbreiden en jezelf verder ontwikkelen? Kortom, word jij het nieuwe EL CID bestuur? Solliciteer nu!

Wij zijn op zoek naar het nieuwe EL CID bestuur voor alweer de 55e (dus de lustrum)-editie van de EL CID. Dit is de kans om met vijf andere studenten het jaar van je leven te hebben, waar je samenwerkt om de gaafste week van het jaar neer te zetten. Je krijgt alle vrijheid om je creativiteit los te laten om één van de grootste evenementen van Leiden te organiseren, met ruim 3600 deelnemers en 1000 vrijwilligers. Het jaar bestaat onder andere uit de begeleiding van commissies, helpen zoeken naar sponsoren, werving van deelnemers; alles komt dus voorbij in je bestuursjaar.
Het bestuursjaar loopt van september 2023 tot september 2024. Het gaat om een fulltime bestuur, waar je ook een bestuursvergoeding voor zult krijgen. Het is van belang dat je ingeschreven staat aan de Universiteit Leiden of de Hogeschool Leiden.
Samen met je bestuur sta je onder begeleiding van de EL CID-coördinator en zal je door het jaar heen veel trainingen volgen, waardoor persoonlijke ontwikkeling gegarandeerd is. Daarnaast zal je voornamelijk ook veel doen met je bestuur, zoals borrels, weekendjes weg, bestuursvakantie en activiteiten met commissies.

Enthousiast geworden? Bezoek de informatieavond op 8 maart 2023 van 20.30 tot 22.00 uur óf solliciteer direct door je CV en motivatie te sturen naar voorzitter@elcid.leidenuniv.nl voor 30 maart 2023.

Meer nieuws