Kom met ons feesten op het Winter EL CID-feest!

Woensdag 1 maart is de aftrap van het EL CID-seizoen: het Winter EL CID-feest (WEF) komt eraan! Kom gezellig met al jouw vrienden, huisgenoten, of misschien je hele dispuut en feest de hele nacht lang in De Nobel onder het thema ‘Black-out Leiden’.

Deel dit bericht

Woensdag 1 maart is de aftrap van het EL CID-seizoen: het Winter EL CID-feest (WEF) komt eraan! Kom gezellig met al jouw vrienden, huisgenoten, of misschien je hele dispuut en feest de hele nacht lang in De Nobel onder het thema ‘Black-out Leiden’. Via deze link kun je kaartjes kopen voor het allerleukste beginfeest van de EL CID. Voor €3,50 heb je al een kaartje en het feest is van 22:00 to 03:00 (laat bij de deur je collegekaart zien voor toegang; de deuren sluiten om 01:00). Geniet van jouw favoriete artiesten als DJ PJ, Barry Badpak en DJ Danjo! Tijdens dit feest kun je ook met al je vrienden inschrijven als mentor, crewer, mediacrewer, sjoof, slaapwacht en nog veel meer! 

Heb je al helemaal zin om ons team te komen versterken tijdens de EL CID, maar weet je nog niet zo goed wat nou de allerleukste taak is? Check dan de vrijwilligerspagina van de EL CID op Instagram! 

Zien we jou ook bij het WEF?

Meer nieuws