WEF unlocked!

Op 1 maart werd het Winter EL CID-feest unlocked en werden de inschrijvingen voor vrijwilligers geopend.

Deel dit bericht

Door: Scott Leesberg

Foto: Stijn Kuiper

Op woensdag 1 maart vond het Winter EL CID-feest plaats in de Gebr. de Nobel. Op dit feest werden de inschrijvingen voor mentoren en crewleden geopend. Oude bekenden en nieuwe gezichten konden zich allemaal inschrijven om aankomende EL CID weer mee te kunnen draaien met alle feestelijkheden.

Klokslag twaalf uur liep het EL CID-bestuur het podium op, waarna een spannende en overweldigende themabekendmakingsvideo werd gereleased. De zaal was erg enthousiast, waarna de hoofdpersonages en de producer het podium op werden getrokken en onder luid gejuich het EL CID-dansje dansten met het hele publiek.

Onder andere DJ Danjo en Barry Badpak verschenen op het podium en met als knallende afsluiter DJ PJ werd er gedanst tot de late uurtjes.

De foto’s van het WEF zijn hier te bekijken: https://elcidweek.nl/2023/04/fotoalbum-winter-el-cid-feest-2023-1-maart/

Heb jij na het lezen van dit artikel spontaan zijn gekregen in een knallend EL CID feestje? Kom dan woensdag 19 april gezellig naar onze enige echt EL CID Cantus. Vanaf 20:00 uur ben je van harte welkom op Raevenzaal op Quintus. Zien we je daar?

Meer nieuws