Proefpersonen geneesmiddelenonderzoek gezocht!

Deel dit bericht

Het Centre for Human Drug Research (CHDR) is een stichting die is gevestigd in het Leiden Bio Science Park. Sinds de oprichting in 1987 is het CHDR uitgegroeid tot een innovatief instituut op het gebied van klinische geneesmiddelontwikkeling. We doen hier jaarlijks tientallen onderzoeken bij gezonde vrijwilligers en patiënten. We werken samen met universitaire medische centra en grote ziekenhuizen en met wetenschappers over de hele wereld. Bij het CHDR werken in totaal zo’n 300 mensen. Ook werken er meer dan 100 studenten om ons te helpen en werkervaring op te doen.

Wij zijn doorlopend op zoek naar proefpersonen. Geneesmiddelenonderzoek is een waardevolle besteding van je tijd. Je levert bijdrage aan een gezondere toekomst en hebt soms tussen de onderzoeken door zelfs tijd voor je studie. Bovendien ontvang je ook nog eens een passende vergoeding. 

Het CHDR voert onderzoeken uit met zowel gezonde vrijwilligers als patiënten. Op onze website vind je een actuele lijst met details over alle beschikbare onderzoeken. Kijk eens rustig rond en vind het onderzoek dat bij jou past.

Meer nieuws

Fotoalbum vrijdag overdag EL CID 2023

Alweer de laatste dag van de EL CID. De deelnemers hebben vandaag kunnen genieten van een bruisende brunch waar een heerlijk glaasje (0.0%) champagne en croissantjes werden genuttigd. Daarna konden ze door naar het knutselkwartier, waar zij hun creativiteit konden uiten.

Lees verder »