Recap dinsdag EL CID 2023

Een korte samenvatting van de dinsdag van de EL CID 2023.

Deel dit bericht

Vandaag was alweer de 2e dag van de EL CID. We begonnen de dag met een faculteitenblok bij de verschillende faculteiten van de Universiteit Leiden en op de Hogeschool Leiden waar de nieuwe studenten alvast konden kennismaken met de faculteiten! Dit werd opgevolgd door de watersportmarkt waar de watersportverenigingen van Leiden samen kwamen om te informeren, demonstreren en kennis te maken met de deelnemers. De verenigingen lieten hun talenten uit de kast om iedereen een goede demonstratie te geven van hun bezigheden! Het springkussenfestival was ook hier te vinden. Deelnemers konden zich uitleven op de stormbaan en springen op de grote kussens! Vanavond is het voorzittersdebat waarin de voorzitters van het MASCQ zichzelf zullen vertegenwoordigen. Daarna zal tijdens de veelzijdige verenigingen avond, alles uit de kast worden getrokken om de deelnemers te informeren over alle verenigingen. Hierna kan er weer goed gedanst kan worden op het themafeest ‘Unlock Your Guilty Pleasures’ in de Nobel!

Meer nieuws