Recap donderdag EL CID 2023

Een korte samenvatting van de donderdag van EL CID 2023.

Deel dit bericht

De vierde dag van de EL CID alweer!! Op de donderdag was het enige echte Leidse Eerstejaars Festival! En wat een mega succes was het. De dag begon met het museumontbijt waar deelnemers kennis maakten met drie Leidse musea. Vervolgens kon men op het Ontwaak met Vermaak ontspannen met yoga en short films. Dit werd opgevolgd met de de Hortuslunch, waarna het dan eindelijk tijd was voor het LEF! Alle verenigingen en instanties van Leiden werden weer opgetrommeld om iedereen te informeren en te vermaken voor het eerste deel van het festival. Daarna waren er optredens van Barry Badpak, Sjaak en Ameezing, die het dak eraf draaiden! Het was een super gezellige en leuke dag vol met muziek, dansjes en genot.

Meer nieuws