Recap maandag EL CID 2023

Een korte samenvatting van de maandag EL CID 2023.

Deel dit bericht

Vandaag is de EL-CID 2023 van start gegaan! En wat een begin. Alle groepjes zijn verzameld op de lammermarkt waar de burgemeester van Leiden, de rector magnificus van de Universiteit van Leiden en het bestuur van de EL CID een welkomstpraatje hebben gehouden. Dit werd natuurlijk afgesloten met het EL CID-dansje.
Hierna vond de informatiemarkt plaats op de Nieuwe Rijn waar talloze verenigingen, bedrijven en informatiestands stonden om de nieuwe studenten te informeren over al het leuks wat Leiden te bieden heeft! Vanavond is het openingsfeest ‘Open Up’, waar de EL CID 2023 met een goed feestje wordt afgetrapt!

Meer nieuws

Fotoalbum vrijdag overdag EL CID 2023

Alweer de laatste dag van de EL CID. De deelnemers hebben vandaag kunnen genieten van een bruisende brunch waar een heerlijk glaasje (0.0%) champagne en croissantjes werden genuttigd. Daarna konden ze door naar het knutselkwartier, waar zij hun creativiteit konden uiten.

Lees verder »