Algemene voorwaarden invullen reactieformulier EL CID 2023 Verenigingen

Wanneer u het reactieformulier invult, gaat u akkoord met het volgende:

·        U gaat een betaalverplichting aan wat betreft de diensten van de EL CID die u heeft aangegeven af te nemen (bijvoorbeeld een kraam op de informatiemarkt of een pagina op het online platform).

·        U verklaart dat uw vereniging de diensten voor EL CID deelnemers die u heeft ingevuld ook daadwerkelijk aanbiedt (bijvoorbeeld eetplaatsen).

·        U heeft tot en met 21 april 2023 om aanpassingen in het ingevulde formulier te maken. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar logistiek@elcid.leidenuniv.nl.

·        Na 21 april 2023 ontvangt u een overzicht van wat u aangegeven heeft af te nemen en aan te bieden (bijvoorbeeld in het geval van eetplaatsen). Ook zal u na 21 april 2023 meer informatie over de betaling ontvangen.

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2024!

Fotoalbum vrijdag overdag EL CID 2023

Alweer de laatste dag van de EL CID. De deelnemers hebben vandaag kunnen genieten van een bruisende brunch waar een heerlijk glaasje (0.0%) champagne en croissantjes werden genuttigd. Daarna konden ze door naar het knutselkwartier, waar zij hun creativiteit konden uiten.

Lees verder »