Contact

De EL CID/Vademecumcommissie bestaat uit zes studenten. Zij gaan een jaar fulltime aan de slag om een fantastische EL CID neer te zetten. De EL CID/Vademecumcommissie van 2021 bestaat uit de onderstaande studenten.

Wil jij deelnemen aan de EL CID 2021 en heb je vragen óf wilt u als ouder meer informatie over de EL CID 2021?

Neem dan contact op met onze Commissaris Deelnemers via [email protected] of 071 – 527 7993! Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 10:00 uur en 17:00 uur. 

Er bestaan verschillende mogelijkheden om als bedrijf samen te werken met de EL CID. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met de EL CID en benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de Commissaris Acquisitie via [email protected] of 071-5271169.

De EL CID staat altijd open voor originele manieren van sponsoring en we zouden dan ook graag kijken naar op maat gemaakte mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bent u een non-profit partij die met de EL CID wil samenwerken? Dan kunt u contact leggen met de Commissaris Logistiek via [email protected]

Algemeen contact

Bezoekadres

Postadres

Social media

EL CID/Vademecumcommissie 2021

Zaida Amorij

Penningmeester

Tim Zwemmer

Commissaris Intern en Vicevoorzitter

Wilke Geurds

Commissaris Deelnemers en Promotie

Mark Kenter

Commissaris Acquisitie en Media

Hanne Poorthuis

Commissaris Logistiek en Secretaris

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2021!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden