Contact

De EL CID/Vademecumcommissie bestaat uit zes studenten. Zij gaan een jaar fulltime aan de slag om een fantastische EL CID neer te zetten. De EL CID/Vademecumcommissie van 2022 bestaat uit de onderstaande studenten.

Wil jij deelnemen aan de EL CID 2022 en heb je vragen óf wilt u als ouder meer informatie over de EL CID 2022?

Neem dan contact op met onze Commissaris Deelnemers via [email protected] of 071 – 527 7993! Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 10:00 uur en 17:00 uur. 

Er bestaan verschillende mogelijkheden om als bedrijf samen te werken met de EL CID. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met de EL CID en benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de Commissaris Acquisitie via [email protected] of 071-5271169.

De EL CID staat altijd open voor originele manieren van sponsoring en we zouden dan ook graag kijken naar op maat gemaakte mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bent u een non-profit partij die met de EL CID wil samenwerken? Dan kunt u contact leggen met de Commissaris Logistiek via [email protected]

Voor persvragen omtrent de EL CID 2022 kunt u terecht bij onze Commissaris Pers op mailadres [email protected] of via telefoonnummer 071-527 3280. Gelieve voor persvragen niet de voorzitter te benaderen.

Algemeen contact

Bezoekadres

Postadres

Social media

EL CID/Vademecumcommissie 2022

Jimmy Diekman

Penningmeester en Promotie

Emma Nordkamp

Commissaris Intern en Pers

Sabien Wolken

Commissaris Deelnemers en Secretaris

Justin Valkenburg

Commissaris Acquisitie en Vicevoorzitter

Jeroen Zwemmer

Commissaris Logistiek

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »