Contact

De EL CID/Vademecumcommissie bestaat uit zes studenten. Zij gaan een jaar fulltime aan de slag om een fantastische EL CID neer te zetten. De EL CID/Vademecumcommissie van 2022 bestaat uit de onderstaande studenten.

Wil jij deelnemen aan de EL CID 2022 en heb je vragen óf wilt u als ouder meer informatie over de EL CID 2022?

Neem dan contact op met onze Commissaris Deelnemers via [email protected] of 071 – 527 7993! Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 10:00 uur en 17:00 uur. 

Er bestaan verschillende mogelijkheden om als bedrijf samen te werken met de EL CID. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met de EL CID en benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de Commissaris Acquisitie via [email protected] of 071-5271169.

De EL CID staat altijd open voor originele manieren van sponsoring en we zouden dan ook graag kijken naar op maat gemaakte mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bent u een non-profit partij die met de EL CID wil samenwerken? Dan kunt u contact leggen met de Commissaris Logistiek via [email protected]

Voor persvragen omtrent de EL CID 2022 kunt u terecht bij onze Commissaris Pers op mailadres [email protected] of via telefoonnummer 071-527 3280. Gelieve voor persvragen niet de voorzitter te benaderen.

Algemeen contact

Bezoekadres

Postadres

Social media

EL CID/Vademecumcommissie 2022

Jimmy Diekman

Penningmeester en Promotie

Emma Nordkamp

Commissaris Intern en Pers

Sabien Wolken

Commissaris Deelnemers en Secretaris

Justin Valkenburg

Commissaris Acquisitie en Vicevoorzitter

Jeroen Zwemmer

Commissaris Logistiek