Contact

Het EL CID Bestuur bestaat uit vijf studenten. Zij gaan een jaar fulltime aan de slag om een fantastische EL CID neer te zetten. Het EL CID-studentbestuur van 2023 bestaat uit de onderstaande studenten.

Wil jij deelnemen aan de EL CID 2024 en heb je vragen óf wilt u als ouder meer informatie over de EL CID 2024?

Neem dan contact op met onze lid Deelnemers via deelnemers@elcid.leidenuniv.nl of 071 – 527 7993! Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 10:00 uur en 16:00 uur. 

Er bestaan verschillende mogelijkheden om als bedrijf samen te werken met de EL CID. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met de EL CID en benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met het lid Acquisitie via acquisitie@elcid.leidenuniv.nl of 071-527 7993.

De EL CID staat altijd open voor originele manieren van sponsoring en we zouden dan ook graag kijken naar op maat gemaakte mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bent u een non-profit partij die met de EL CID wil samenwerken? Dan kunt u contact leggen met het lid Logistiek via logistiek@elcid.leidenuniv.nl

Voor persvragen omtrent de EL CID 2023 kunt u terecht bij onze voorzitter op mailadres voorzitter@elcid.leidenuniv.nl of via telefoonnummer 071-527 7984.

contact aankomend deelnemers

Algemeen contact

Bezoekadres

Postadres

Social media

EL CID Bestuur 2024

Dave Zwart

Penningmeester en Secretaris

Myrthe lubbers

Vicevoorzitter, Lid Intern en Promotie

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2024!

Fotoalbum vrijdag overdag EL CID 2023

Alweer de laatste dag van de EL CID. De deelnemers hebben vandaag kunnen genieten van een bruisende brunch waar een heerlijk glaasje (0.0%) champagne en croissantjes werden genuttigd. Daarna konden ze door naar het knutselkwartier, waar zij hun creativiteit konden uiten.

Lees verder »