Leids Eerstejaars Festival

Terrein

Het Leids Eerstejaars Festival (LEF) is traditioneel hét hoogtepunt van de week. Het festival zal nog groter zijn dan vorige edities! Dit jaar zal het LEF plaatsvinden in Park Landskroon, naast het museum Corpus.

Ga tijdens het LEF los op de vetste artiesten die de EL CID speciaal voor jou heeft geregeld! Check het kopje “Artiesten“ om te zien wie er komen. Maar je hoeft niet alleen met de voetjes van de vloer, er zijn ook genoeg mogelijkheden om even lekker te ontspannen en van het zonnetje te genieten!

Activiteiten

Op het LEF is er meer dan alleen artiesten. Zo is er bijvoorbeeld tot 18:00 een informatiemarkt met verenigingen en organisaties waarbij jij je kan aansluiten. Kom langs bij de kramen en kijk bij de verenigingen en organisaties die je nog niet kent. Of schrijf je juist in bij de vereniging waar jij je bij wil aansluiten.

Ben je even moe? Plof lekker neer onder de grote tenten op een van de vele zitzakken. Zin om te sporten? Ga dan beachvolleyballen of bubbelvoetballen! Honger of dorst gekregen van al het dansen? Haal een lekker frietje bij Karels BioFriet of een speciaalbiertje bij de Speciaalbiertruck (maar alleen als je meerderjarig bent natuurlijk).

Er is natuurlijk nog veel meer! Dus kom om 14:00 naar het LEF en geniet van dit enige echte Leids Eerstejaars Festival.

Vervoer

Het terrein naast Corpus is goed te bereiken met de fiets. Vanaf Leiden centraal duurt het ongeveer 10 minuten. Zorg er wel voor dat jij je fiets goed parkeert op de daarvoor bestemde plekken.

Naast het festivalterrein bevindt zich een bushalte. Je kan op verschillende manieren met het openbaar vervoer bij deze bushalte komen. Vul in de reisplanner van 9292ov als eindbestemming ‘Corpus, Oegstgeest’ in.

Diner

Het diner wordt dit jaar verzorgd door Domino’s en Eazie. Tussen 17.30 en 19.30 kun je met jouw QR-code op het terrein een wokmaaltijd of een pizza halen. Dit Heb je al eerder trek of wil je zelf iets halen, dan kun je ook nog langsgaan bij Karels BioFriet om hier te genieten van een goede portie biologische friet!

Locatie
Adres
Park Landskroon Oegstgeest
Oude Rijnsburgerweg 32, 2342 BC Oegstgeest, Netherlands