Leids Eerstejaars Festival

Het Leids Eerstejaars Festival is traditioneel hét hoogtepunt van de week. Een groot terrein, een foodcourt en de laatste mogelijkheid om je nog te laten informeren over alles wat Leiden te bieden heeft. En niet onbelangrijk: toffe artiesten! 

Activiteiten
Op het LEF is er meer te beleven dan alleen artiesten. Zo is er bijvoorbeeld tot 18:00u een informatiemarkt met verenigingen en organisaties waarbij jij je kan aansluiten. Kom langs bij de percelen en neem een kijkje bij de verenigingen en organisaties die je nog niet kent (of nog beter wil leren kennen). Dit is ook voor veel verenigingen de laatste kans om je ergens in te schrijven!

Wil je even relaxen? Plof dan lekker neer onder de grote tenten op een van de vele zitzakken. Heb je zin om te sporten? Ga dan een balletje trappen of ga langs een aantal toffe attracties!

Heb je honger of dorst gekregen van al dat dansen? Het foodcourt vol met trucks met lekkere happen staat voor je klaar!
Er is natuurlijk nog veel meer! Dus kom om 14:00u naar het LEF en geniet van het grootste studentenfestival van Leiden: Het enige echte Leids
Eerstejaars Festival!

Diner
Op het festival kun je tussen 17:00 uur en 19:00 uur met je QR-code een Domino's pizza of Eazie wokmaaltijden halen bij het foodcourt. Zorg ervoor dat je het karton na afloop weer opruimt, dat scheelt weer vuil!

Fiets
Het terrein Park Landskroon is goed te bereiken met de fiets. Je kunt de fiets parkeren vlak op de daarvoor bestemde plekken naast
het festivalterrein.

Openbaar vervoer
Naast het festivalterrein bevindt zich een bushalte. Je kan op verschillende manieren met het
openbaar vervoer bij deze bushalte komen. Vul in de reisplanner van 9292ov als eindbestemming ‘Corpus, Oegstgeest’ in.

 

Locatie
Adres
Park Landskroon Oegstgeest
Oude Rijnsburgerweg 32, 2342 BC Oegstgeest, Netherlands