Code: Studie

Vandaag wordt er een programma op jouw faculteit georganiseerd! Aangezien je EL CID-groepje uit verschillende studies bestaat, zal je groepje van 10:00 – 14:00 uur zijn opgesplitst. Dit is hèt moment om kennis te maken met je eigen faculteit. Tijdens dit studieblok krijg je meer informatie over jouw studie en ga je lunchen met je toekomstige studiegenoten. Kom op tijd en let goed op vandaag, want hier ga je de komende jaren veel tijd doorbrengen!

Hogeschool - Zernikedreef 11
Als je aan Hogeschool Leiden gaat studeren maak je kennis met je faculteit en opleiding. Het studieblok wordt om 10.00 uur geopend door Victor Mids en daarna krijg je meer informatie over jouw studie en worden er een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Ook zullen de studieverenigingen zich presenteren. Een paar dagen van tevoren ontving je van de hogeschool per mail jouw persoonlijke programma voor het studieblok! Je wordt vandaag om 10.00 uur verwacht in F0.015.

Universiteit
Als je aan de Universiteit Leiden gaat studeren, ga je naar je eigen faculteit. Hier word je welkom geheten en maak je met kennis met het gebouw, je studie en je studiegenoten. Ook zal je studievereniging zich presenteren en ga je een lezing, workshop of een andere activiteit bijwonen. Op deze manier krijg je alvast een inkijkje in wat je de komende jaren gaat leren!

Lipsius - Cleveringaplaats 1
Dit is voor studenten die studeren aan de Faculteit Geesteswetenschappen. Let op: hier hoort ook de studie International Studies bij.

LUMC - Albinusdreef 2
Dit is voor studenten die studeren aan de Faculteit Geneeskunde.

Pieter de la Courtgebouw - Wassenaarseweg 52      
Dit is voor studenten die studeren aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Let op: hier horen ook de studies International Relations and Organisations (IRO) en Academische Pabo bij.

Kamerlingh Onnes Gebouw - Steenschuur 25
Dit is voor de studenten die studeren aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Gorlaeus - Einsteinweg 55
Dit is voor de studenten die studeren aan de Faculteit Wis- en Natuurwetenschappen. Let op: alle studies van deze faculteit verzamelen in het Gorlaeus. Sommige studies zullen zich na de opening naar andere universiteitsgebouwen verplaatsen.

Van Steenis - Einsteinweg 2
Dit is voor studenten die studeren aan de Faculteit Archeologie.

Academiegebouw (Klein Auditorium) - Rapenburg 73
Dit is voor studenten die studeren aan de Faculty of Governance and Global Affairs. Let op: hier horen de studies Bestuurskunde, Liberal Arts and Sciences en Security Studies bij.

P.J. Veth gebouw (zaal 1.01) - Nonnensteeg 3
Dit is voor studenten die een (pre-)master beginnen aan de Universiteit Leiden.