Studentenlab: Groepje 1 -150

Groepje 1 -150

Tijdens Studentenlab kun jij ontdekken hoe het is om student te zijn en wat het betekent om op eigen benen te staan. Vrijheid, blijheid! Ben je nieuwsgierig naar allerlei aspecten en verantwoordelijkheden die je als student hebt? Ontdek, flirt en vraag er op los tijdens het Studentenlab. Er worden verschillende workshops voor jou en je groepje georganiseerd.

Krijg jij al stress van het idee hoe je een studentenleven kunt combineren met je studie? Leer om te gaan met stress tijdens de workshop “Zonder stress je studie door”. Tess Milne (bekend van tv) komt praten over al je nieuwe ervaringen in het studentenleven, zoals drank & drugs. Let’s talk about seks tijdens de workshop “Seksuele voorlichting”. Heb je Tinder uitgespeeld en ben je helemaal klaar met andere datingapps? Schuif dan aan bij het speeddaten om je grote liefde op de ouderwetse manier te vinden. Benieuwd welke workshops er nog meer zijn? Houd dan de EL CID-app in de gaten!

Verder kun je lekker neerploffen in de zitzakken en meedoen met Twister XL. Ook is er de mogelijkheid om je kroegentochtshirt te kopen en te pimpen!

Bij aanvang op de hogeschool ontvang je een overzicht met alle workshops en activiteiten!

Locatie
Adres
Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11, 2333 CK Leiden, Netherlands