FAQ

Algemeen

De EL CID is de officiële introductieweek van de Universiteit- en Hogeschool Leiden. Tijdens de EL CID-week maken alle nieuwe studenten van Leiden kennis met de stad, hun nieuwe studie en het studentenleven! De EL CID vindt plaats van 12 t/m 16 augustus 2024. 

De EL CID wordt georganiseerd door een bestuur van vijf studenten. Dit bestuur maakt deel uit van Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. De Universiteit en de Hogeschool willen dat de aankomende studenten kennis kunnen maken met alle mogelijke facetten van het leven van een student. Het doel van de EL CID is om aan de eerstejaars alles te laten zien wat Leiden te bieden heeft. Zo neem je onder andere een kijkje in het gebouw waar je gedurende het jaar colleges zal volgen, in binnenstad en op studentenverenigingen die zich richten op de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo zijn er verenigingen die zich richten op gezelligheid, sport, religie, muziek, cultuur. Ook zijn er verenigingen die internationaal georiënteerd zijn. Daarnaast toont het Universitair Sport Centrum (USC) welke sporten kunnen worden beoefend in Leiden en is er een mogelijkheid om musea te bezoeken.

 

Tijdens de EL CID kunnen studenten zich oriënteren op de mogelijkheden en ervoor kiezen om zich ergens bij aan te sluiten. We proberen alles wat de studentenstad Leiden te bieden heeft op een vrijblijvende en evenwichtige manier aan bod te laten komen.

Nee, de EL CID is niet verplicht, maar wel sterk aan te raden. Als aankomend student mag je zelf beslissen of je het introductieprogramma wilt lopen. Meedoen aan de EL CID biedt je als student wel een aantal belangrijke voordelen voor de rest van jouw studie:

In het mentorgroepje waar je als deelnemer in wordt geplaatst leer je alvast een aantal studiegenoten kennen. Op die manier ga je als deelnemer aan de EL CID niet alleen de eerste weken van je studie in. Op de verschillende, gezellige activiteiten die plaatsvinden in de EL CID leert je ook nog eens veel medestudenten kennen, die je later in het jaar nog vaak tegen zal komen.

De stad Leiden kent nog maar weinig geheimen voor een deelnemer na een EL CID lang het centrum te hebben doorkruist. Tijdens het introductieprogramma openen de deuren van alle voor studenten relevante organisaties en verenigingen. Bij sommige verenigingen is het ook alleen mogelijk om tijdens de EL CID lid te worden. 

 

De EL CID is niet alleen een fantastische ervaring, maar ook meteen een goede start van de studie. Tijdens het faculteitenblok maak je kennis met het gebouw waarin je de rest van het jaar college zal volgen.

Kortom; de EL CID is een fantastische periode waarin van alles wordt georganiseerd, van een studieblok tot een festival tot een voorzittersdebat tot straattheater.

Jazeker! Hoewel je niet in Leiden woont (en dat misschien ook helemaal niet van plan bent), zul je toch een groot deel van je studietijd in deze stad doorbrengen. Daarom is het handig om Leiden te leren kennen. Je leert niet alleen de stad kennen, maar ook verschillende op studenten gerichte faciliteiten en instanties. Daarnaast leer je mensen kennen die je misschien aan een kamer kunnen helpen.

Vanuit de EL CID stellen wij slaapplekken beschikbaar. Je kunt van 13 t/m 19 augustus 2023 in de slaapzaal slapen (dus vanaf één avond voor t/m de ochtend na de EL CID). Bij je inschrijving kan je aangeven of je in een slaapzaal van de EL CID wilt slapen. We vragen hier een kleine vergoeding voor, bovenop het inschrijfgeld.

Als je in een slaapzaal gaat slapen, zorg dan dat je zelf een luchtbed/matje, slaapzak en kussen meeneemt!

Het is tijdens de EL CID ook mogelijk om bij verenigingshuizen te slapen. Hiervoor moet je zelf de vereniging een mailtje sturen en vragen of er nog slaapplekken beschikbaar zijn.  

Nee hoor! Als deelnemer maak je deel uit van een groepje van ongeveer 15 nieuwe studenten. Het doel is om groepjes samen te stellen met mensen die hetzelfde studeren als jij. Zo leer je gelijk een aantal studiegenoten goed kennen! Dit groepje wordt de hele EL CID begeleid door 2 mentoren – ouderejaars studenten – die de stad Leiden als geen ander kennen. Bij hen kun je terecht met al je vragen. Mentoren worden voor de EL CID door coaches getraind ter voorbereiding op het mentorschap.

Alle drie de programma’s zijn introductieweken voor studenten die nieuw zijn aan een instelling in Leiden. De weken helpen je om te stad te leren kennen, je studie en het studentenleven.

De EL CID wordt ieder jaar in de tweede week van augustus georganiseerd en richt zich op de Nederlandse studenten die hun bachelor starten in Leiden. Hier speelt de rol van studentenverenigingen een grotere rol dan bij de OWL. De EL CID is voor aankomende Nederlandstalige studenten aan de Universiteit en de Hogeschool Leiden. 

De OWL wordt twee keer per jaar georganiseerd (in januari en in de derde week van augustus) en is bedoeld voor uitwisselingsstudenten en internationale masterstudenten die aan Universiteit Leiden gaan studeren. In tegenstelling tot de EL CID richt de OWL zich op het overbrengen van de Nederlandse cultuur en taal en op het helpen van praktische zaken die voor Nederlanders als bekend worden verondersteld.

De HOP-week is speciaal voor studenten in Den Haag. Eveneens kunnen studenten van de masteropleidingen die zijn gesitueerd in Den Haag deelnemen aan de introductieweek.

Doe je een Nederlandse master? Dan kun je zeker de EL CID lopen. Ben je een internationale bachelor student? Kies dan voor de OWL-week! 

Klik hier om te kijken welke introductieweek het beste bij jou past! 

Als student van Universiteit Leiden ben je sowieso welkom om de EL CID te lopen, ook al zal je minder te maken hebben met de stad Leiden! Je zult alvast veel over je studie te weten komen, je kunt je alsnog in het Leidse studentenleven storten en je maakt alvast vrienden met je toekomstige studiegenoten.

Let op! Er is geen programma in Den Haag tijdens de EL CID. Tijdens het studieblok kan je wel naar Den Haag om je faculteit te bezoeken. 

Het is ook mogelijk om zowel de EL CID te lopen als de HOP-week.

Ja, je bent van harte welkom! Voor masterstudenten creëren we zelfs speciale groepjes met alleen masterstudenten, zodat je met leeftijdsgenoten in één groep zit. Op deze manier kun jij ook als masterstudent Leiden leren kennen!

Je kunt met al je vragen terecht bij de EL CID-balie. De EL CID-balie wordt bemand door vijf of zes personen die een jarenlange ervaring hebben binnen de organisatie. Zij hebben een antwoord op al je vragen. Tijdens de EL CID zijn zij gevestigd in Studentencentrum Plexus. Het telefoonnummer van de EL CID-balie is 071 – 527 8327.

Tijdens de EL CID wordt op verschillende manieren toezicht gehouden. Uw zoon of dochter wordt ingedeeld in een groepje dat wordt begeleid door twee ouderejaars studenten, zogenaamde mentoren. Deze mentoren zijn tijdens de EL CID verantwoordelijk voor de groep.

Natuurlijk mag niet zomaar iedereen een groepje begeleiden. Een student moet eerst solliciteren voor de functie van mentor. Tijdens een gesprek wordt beoordeeld of hij of zij over genoeg verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Daarna moet de toekomstige mentor een verplichte training volgen, waarin onder andere wordt uitgelegd hoe groepsvorming werkt, hoe omgegaan moet worden met alcohol en waar de mentor terecht kan met problemen die hij of zij niet zelf op kan lossen. Na deze dag vullende training is de mentor klaargestoomd en helemaal klaar om de eerstejaars te laten zien hoe leuk Leiden is!

Bij elk onderdeel is minimaal één locatiemanager aanwezig. Dit is telkens één van de vijf studenten die de EL CID hebben georganiseerd. Zij staan via portofoons in contact met het coördinatieteam (CT), dat is gehuisvest in studentencentrum Plexus. Dit team bestaat uit vijf of zes personen die een jarenlange ervaring binnen de organisatie hebben. Zij hebben alle telefoonnummers en informatie paraat om bij elke situatie een helpende hand bieden.

Tot slot is er bij de nodige evenementen EHBO aanwezig. Zij bieden hulp in het geval van medische problemen en staan de hele EL CID paraat. Ook staat gedurende de EL CID een huisarts stand-by om eventuele patiënten te ontvangen, te behandelen en / of door te verwijzen.

De EL CID is het algemene introductieprogramma voor studenten van Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. De EL CID wordt in opdracht van Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden georganiseerd door het EL CID bestuur; vijf studenten die zich een jaar lang voor de EL CID inzetten. Tijdens de EL CID maak je op een leuke en ongedwongen manier kennis met alle aspecten van de stad Leiden en je studie. Er wordt van alles georganiseerd; denk aan activiteiten als een studieblok, een stadsspel, een sportblok, een champagnebrunch en een festival. Je mag aan alle onderdelen meedoen, maar niets is verplicht. In deze periode leer je al meteen medestudenten kennen. De EL CID is geen ontgroening.

 

Tijdens de EL CID kun je je inschrijven voor een van de vele studentenverenigingen. Voor de meeste gezelligheidsverenigingen kan je je alleen tijdens de EL CID inschrijven. Bij veel studentenverenigingen (dus niet bij alle) is het succesvol doorlopen van de kennismakingstijd een voorwaarde om een lidmaatschap te verkrijgen. Tijdens deze periode leer je de vereniging en je jaargenoten goed kennen. De kennismakingstijd van studentenverenigingen start vaak direct de maandag na de EL CID.

 

Omdat de verschillende introducties na elkaar plaatsvinden, is het mogelijk om overal aan deel te nemen. Zo mis je niets van al het moois dat de stad en Leiden jou te bieden hebben!

Voor meer informatie over verenigingen kun je kijken op de website van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen van Leiden: studentenstadleiden.nl

 

Ja, als je een allergie of ziekte hebt of een andere reden waardoor je niet deel kan nemen aan alle EL CID-maaltijden, is het toch mogelijk om mee te doen aan de EL CID. 

Tijdens de EL CID zullen we met de volgende allergieën rekening houden:  lactose, pinda’s en noten. Alle maaltijden van de EL CID zullen vegetarisch zijn. Staat jouw allergie hier niet bij? Dan krijg jij een deel van je inschrijfgeld terug. Dit dien je dan vóór 10 augustus 2023 door te geven. Dit kan je aangeven bij je inschrijving, stuur vervolgens een mail naar deelnemers@elcid.leidenuniv.nl.

Na afloop van de EL CID zal je een deel van je geld terug krijgen. Als je zelf eten meeneemt is het mogelijk om je eten in de koelkast te bewaren op Studentencentrum Plexus, hier kan je eten ook opgewarmd worden.

Registratie & betaling

Op dit moment zijn de inschrijvingen gesloten! Ben je te laat met inschrijven? Geen zorgen, je kan je op maandag 14 augustus van 09:00 tot 12:00 uur inschrijven bij het VVV-kantoor, op de stationsweg 26 in Leiden. Als je je heb ingeschreven voor een opleiding bij de Hogeschool of Universiteit Leiden dan ontvang je begin mei een mail van de EL CID. Deze mail bevat een inschrijflink waarmee je je kan inschrijven. midden juni zal een reminder mail worden verstuurd, deze bevat ook een inschrijflink. Heb je geen mail ontvangen? Mail dan naar deelnemers@elcid.leidenuniv.nl

Deelname aan de EL CID-week kost €99,-. Voor dit bedrag krijg je elke middag een lunch en zal er elke avond een warme maaltijd voor je klaar staan. Als je je inschrijft voor de EL CID heb je van augustus tot eind oktober toegang tot een app die boordevol informatie staat over de stad Leiden, alle studentenverenigingen, en handige tips voor het studentenleven. 

De inschrijvingen voor de EL CID zijn gesloten! Ben je te laat met inschrijven? Geen zorgen, je kan je op maandag 14 augustus van 09:00 tot 12:00 uur inschrijven bij het VVV-kantoor, op de stationsweg 26 in Leiden. De inschrijvingen voor de EL CID zijn in mei open gegaan. De deadline om je in te schrijven is 6 augustus 2023. Let op! De inschrijvingen zullen eerder dichtgaan als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek in de EL CID.

Als je je eenmaal hebt aangemeld en je betaling is afgerond, kan je je inschrijfgeld niet terugkrijgen. Je komt alleen in aanmerking voor restitutie van je inschrijfgeld als je niet bent toegelaten tot je studie of bent gezakt voor je examens. In deze gevallen kan je je vóór 1 augustus 2023 afmelden door te mailen naar deelnemers@elcid.leidenuniv.nl

Heeft er zich een ernstige persoonlijke situatie voorgedaan waardoor je onverhoopt niet meer mee kan doen? Mail dan naar deelnemers@elcid.leidenuniv.nl en mogelijk krijg je een deel van je inschrijfgeld terug

Praktische informatie

Tijdens de EL CID bieden wij voor de mensen die zich hiervoor hebben aangemeld een slaapplek aan in het Universitair sportcentrum of het Pesthuis. Het is mogelijk om hier al van gebruik te maken op zondagavond vanaf 20:00. Het is ook mogelijk om tijdens het verzamelen op maandag je spullen achter te laten en deze zullen voor jou naar de slaapzaal worden gebracht. 

BELANGRIJK: je moet zelf je eigen matje en slaapzak meenemen voor de slaapzaal. 

Een paar dagen voor de EL CID zal je een informatiemail ontvangen waarin alle informatie betreffende de slaapzaal zal staan. 

Tijdens de EL CID maken wij gebruik van munten. Als je bij het inschrijfformulier munten heb gekocht dan zal je deze op de maandagmiddag bij het polsbandje ophalen ontvangen. 

Hoe meer munten je koopt hoe goedkoper ze per stuk worden. LET OP: munten zijn niet restitueerbaar. 

Tijdens de EL CID maken wij gebruik van de EL CID App. In de praktische informatiemail van uiterlijk 13 augustus zal de downloadlink staan voor de App. Deze app staat boordevol informatie over Leiden en alles wat de stad en alle studie/studentenverenigingen jou kunnen bieden. Download hem dus vooral!

Het verzamelen vindt plaats op maandag 14 augustus op de lammermarkt. Verzamelen gebeurt in twee shifts, de eerste is om half tien en de tweede om elf uur. Vlak voor de EL CID begint zal je te horen krijgen in welke shift jij ingedeeld bent. 

De EL CID is een drukke week waarin veel gebeurd en de zon zeer waarschijnlijk ook nog eens flink zal schijnen. Om deze reden raden wij het aan om de volgende zaken mee te nemen:

  • ID en Pinpas
  • Een fiets
  • comfortabele schoenen
  • zonnebrand
  • regenjas
  • sportkleding (optioneel voor sportblok)  

Alcohol- drugsbeleid

  • Het alcohol- en drugsbeleid van de EL CID geldt tijdens de gehele introductieweek.
  • Tijdens de EL CID wordt het bezit, gebruik, en/of onder invloed zijn van hard- en/of softdrugs niet getolereerd.
  • De EL CID-week verstrekt geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar.
  • Naast het eigenhandig nuttigen van alcohol onder de 18 jaar, is het tevens verboden alcohol door te spelen aan jongeren onder de 18 jaar oud of aan jongeren onder de 25 jaar die geen geldig legitimatiebewijs kunnen tonen;
  • Er wordt alleen alcohol geschonken binnen de geldende schenktijden. Vanaf 14.00 uur wordt er alcohol geschonken in de EL CID. Wanneer het programma eindigt, per dag verschillend, wordt er geen alcohol meer geschonken.
  • Er wordt geen alcohol geschonken aan in staat van dronkenschap verkerende personen of zij die een bedreiging vormen voor de openbare orde, veiligheid of zedelijkheid;
  • Er is een gevarieerd aanbod van alcoholvrije dranken;
  • Tijdens de EL CID en de medewerkerstrainingen vóór de EL CID wordt onder geen beding aangedrongen op het gebruik van alcohol;
  • Er worden geen spelletjes gespeeld waarbij het drinken van alcohol wordt aangemoedigd;
  • Het EL CID-bestuur heeft het recht om tijdens de EL CID personen te weren die zichtbaar te veel gedronken hebben of onder invloed zijn van andere verdovende middelen;
  • Bij overtreding van het alcohol- en drugsbeleid of onverantwoord alcoholgebruik hebben het EL CID-bestuur, Crew en Mentoren de plicht om deelnemers en andere bezoekers van de EL CID op hun gedrag te wijzen;
  • Het is voor alle medewerkers van de EL CID en deelnemers verplicht te allen tijde een geldig ID-bewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) bij zich te hebben;

Over vragen over de regels omtrent het alcoholgebruik tijdens de week kunt u mailen naar elcid@elcid.leidenuniv.nl.

Tijdens de EL CID wordt elke dag pas na 14.00 uur alcohol geschonken. De deelnemers hebben de mogelijkheid om alcoholische dranken te kopen, maar er zijn altijd alcoholvrije alternatieven verkrijgbaar. Tijdens de gehele week wordt GEEN gratis alcohol verstrekt aan de deelnemers.

De EL CID stelt elk jaar een alcoholbeleid op. Het alcoholbeleid wordt door EL CID en de studentenverenigingen getekend. Wanneer het beleid in de week niet wordt nageleefd, volgen sancties.

Sinds 2011 maakt de EL CID gebruik van twee kleuren polsbandjes, eentje voor deelnemers onder de 18 jaar en eentje voor deelnemers boven de 18 jaar. Crew en verenigingen worden geïnstrueerd dat deelnemers onder de 18 jaar geen alcohol mogen drinken.

De mentoren worden tijdens hun training ingelicht over de gevaren van alcohol. Zij zijn degenen die hun groepje in de gaten houden en ingrijpen als dat nodig is. Mocht blijken dat een mentor zich heeft misdragen, dan volgen sancties en indien nodig kan de mentor uit functie worden gezet. In dat geval zorgt de EL CID ervoor dat een nieuwe mentor zich over de groep ontfermt.

Meedoen met een beperking

Wanneer je een functiebeperking hebt of om een andere reden niet kunt deelnemen aan alle EL CID-activiteiten, is het toch mogelijk om aan de EL CID mee te doen. We zorgen er altijd voor dat je in een groepje geplaatst wordt met een ervaren mentor. Daarnaast hoef je niet aan alle EL CID-activiteiten mee te doen.

Laat wel tijdens de week aan je mentor weten wanneer je een evenement overslaat, zodat hij of zij weet waar je bent. Op het inschrijfformulier kun je onder ‘zijn er nog belangrijke dingen die wij moeten weten’ aangeven wat je functiebeperking is, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Neem eventueel contact op met Lid Deelnemers Teun van Balen via telefoon; 071 527 7993 of via e-mail op deelnemers@elcid.leidenuniv.nl.

English

The EL CID is the introduction week to the city of Leiden for prospective Dutch speaking students. Each year about 4000 students participate in EL CID-week, so as a first-year Dutch speaking student in Leiden you cannot afford to miss it! 

Do you only speak English? Don’t be worried, the EL CID is not the only introduction week related to Leiden University. The Orientation Week Leiden (OWL) is an introduction week that focusses on international students only. The Hague Orientation Programme (HOP) is organized for students starting their studies in the Hague. It is possible to combine the two or three introduction weeks.

Click here if you want to see which introduction week suits you the best.

There are three introduction programmes for students who are new to Leiden University. The introduction weeks help you get to know the city, your studies and student life.

The EL CID is organised every year in the third week of August. During the EL CID the role of student associations is more important than during the OWL. The EL CID is for prospective Dutch students at the University and the Hogeschool Leiden.

The OWL is organised twice a year (in January and in the third week of August) and is meant for exchange students and international master students who will study at Leiden University. Unlike the EL CID, the OWL focuses on passing on the Dutch culture and language and on helping with practical matters that are assumed to be familiar to Dutch people.

The HOP-week is especially for students in The Hague. Students from the master’s programmes situated in The Hague can also participate in the introduction week.

Are you doing a Dutch master’s degree? Then you can participate in the EL CID.  Are you an international bachelor’s student? Then choose the OWL-week!

Click here if you want to see which introduction week suits you the best

Ouders

Nee, dit is niet mogelijk. De EL CID wordt uitsluitend georganiseerd voor eerstejaars studenten. Wilt u als ouder meer informatie over de EL CID? Klik dan hier! 

In dat geval neemt u contact op met het coördinatieteam (CT). Dit team beschikt over alle nodige informatie, inclusief telefoonnummers van de andere leden van het groepje waarin uw zoon of dochter is ingedeeld. Ook het nummer van de mentor is bij hen bekend. Zij kunnen contact leggen met iemand en doorgeven dat uw zoon of dochter contact met u op moet nemen.

Het telefoonnummer van het CT is 071 527 8327.

Tijdens de EL CID wordt elke dag pas na 14.00 uur alcohol geschonken. De deelnemers hebben de mogelijkheid om alcoholische dranken te kopen, maar er zijn altijd alcoholvrije alternatieven verkrijgbaar. Tijdens de gehele EL CID wordt GEEN gratis alcohol verstrekt aan de deelnemers.

De EL CID stelt elk jaar een alcoholbeleid op met behulp van Brijder Verslavingszorg, een instantie die gespecialiseerd is in verslavingszorg. Het alcoholbeleid wordt door EL CID en de studentenverenigingen getekend. Wanneer het beleid in de EL CID niet wordt nageleefd, volgen sancties.

 

Sinds 2011 maakt de EL CID gebruik van twee kleuren polsbandjes, eentje voor deelnemers onder de 18 jaar en eentje voor deelnemers boven de 18 jaar. Crew en verenigingen worden geïnstrueerd dat deelnemers onder de 18 jaar geen alcohol mogen drinken.

De mentoren worden tijdens hun training ingelicht over de gevaren van alcohol. Zij zijn degenen die hun groepje in de gaten houden en ingrijpen als dat nodig is. Mocht blijken dat een mentor zich heeft misdragen, dan volgen sancties en indien nodig kan de mentor uit functie worden gezet. In dat geval zorgt de EL CID ervoor dat een nieuwe mentor zich over de groep ontfermt.

U kunt met al uw vragen terecht bij het coördinatieteam (CT). Het CT bestaat uit vijf of zes personen die jarenlange ervaring hebben binnen de organisatie. Zij hebben een antwoord op al uw vragen. Tijdens de EL CID zijn zij gevestigd in Studentencentrum Plexus. Het telefoonnummer van het CT is 071 527 8327.

Tijdens de EL CID wordt op verschillende manieren toezicht gehouden. Uw zoon of dochter wordt ingedeeld in een groepje dat wordt begeleid door twee ouderejaars studenten, zogenaamde mentoren. Deze mentoren zijn tijdens de EL CID verantwoordelijk voor de groep.

Natuurlijk mag niet zomaar iedereen een groepje begeleiden. Een student moet eerst solliciteren voor de functie van mentor. Tijdens een gesprek wordt beoordeeld of hij of zij over genoeg verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Daarna moet de toekomstige mentor een verplichte training volgen, waarin onder andere wordt uitgelegd hoe groepsvorming werkt, hoe omgegaan moet worden met alcohol en waar de mentor terecht kan met problemen die hij of zij niet zelf op kan lossen. Na deze dag vullende training is de mentor klaargestoomd en helemaal klaar om de eerstejaars te laten zien hoe leuk Leiden is!

Bij elk onderdeel is minimaal één locatiemanager aanwezig. Dit is telkens één van de vijf studenten die de EL CID hebben georganiseerd. Zij staan via portofoons in contact met het coördinatieteam (CT), dat is gehuisvest in studentencentrum Plexus. Dit team bestaat uit vijf of zes personen die een jarenlange ervaring binnen de organisatie hebben. Zij hebben alle telefoonnummers en informatie paraat om bij elke situatie een helpende hand bieden.

Tot slot is er bij de nodige evenementen EHBO aanwezig. Zij bieden hulp in het geval van medische problemen en staan de hele EL CID paraat. Ook staat gedurende de EL CID een huisarts stand-by om eventuele patiënten te ontvangen, te behandelen en / of door te verwijzen.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met ons Lid Deelnemers Teun van Balen. Dit kan via deelnemers@elcid.leidenuniv.nl of door 071 – 5277993 te bellen. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 10:00 uur en 17:00 uur. 

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2024!

Fotoalbum vrijdag overdag EL CID 2023

Alweer de laatste dag van de EL CID. De deelnemers hebben vandaag kunnen genieten van een bruisende brunch waar een heerlijk glaasje (0.0%) champagne en croissantjes werden genuttigd. Daarna konden ze door naar het knutselkwartier, waar zij hun creativiteit konden uiten.

Lees verder »