Fiets nodig? Hier haal je hem!

Als student in Leiden is een fiets onmisbaar. Heb je er nog geen in de stad? Dan kun je deze huren of kopen! De volgende twee partijen werken met ons samen om je de beste deal te geven. Lease een fiets bij EasyFiets voor slechts €10,- (exclusief borg), of koop er een bij BudgetBike voor maar €89,-! Selecteer je keuze bij het aanmelden voor de week.

> Koop een fiets bij BudgetBike!

> Lease een fiets bij EasyFiets!

Kopen bij BudgetBike

Wat is BudgetBike?

Budget Bike is een fietsenwinkel met twee filialen gevestigd in Leiden. Wij leveren fietsen en onderhoud van fietsen met speciale studentenprijzen. De bereikbaarheid is makkelijk omdat we 2 filialen in het centrum van de stad hebben en 7 dagen per week zijn geopend. Voor het nieuwe studiejaar hebben we een topactie; je krijgt voor maar €89,- een goedwerkende fiets. Hierop heb je 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt na deze periode. Wil je je fiets langer onder de garantie hebben? Dat kan, informeer hierover bij onze filiaal aan de Haven. 

Wanneer kunnen de deelnemers hun fiets ophalen?

Na de bestelling van je fiets ontvang je snel een bevestigingsmail van Budget Bike. Na ontvangst van deze email kan je tijdens de afhaaltijden je fiets komen ophalen.

De afhaaltijden zijn: Iedere dinsdag t/m vrijdag 9:00-18:00

De afhaallocatie is: Haven 14, 2312MH Leiden

Tot wanneer is de deal geldig?

De deal is geldig t/m 10 september 2019.

Je krijgt 3 maanden garantie!

Garantie is op alle mankementen die de fiets vertoont en op lekke banden. Garantie is niet geldig op schade en ongewoon gebruik van de fiets.

Leasen bij EasyFiets

Fiets nodig in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan kan je niet zonder fiets! Bij EasyFiets krijg je tijdens de EL CID voor €10 een fiets voor de maanden augustus én september. Je betaalt hierbij €40,- borg. Zo begin je goed met het nieuwe studiejaar. Wil je stoppen? Dan lever je de fiets in en wordt het abonnement automatisch stopgezet. Blijf je lekker fietsen? Dan wordt er vanaf oktober automatisch €10 van je rekening afgeschreven.

Altijd fietsen zonder zorgen

De €10 die je betaalt voor de fiets is inclusief al het onderhoud. Heb je een lekke band, kapotte verlichting of een ketting die er steeds weer af valt. Wij fixen het voor je. Onze fietsenmakers staan elke dag voor je klaar om je fiets on the spot te repareren. Geen tijd? Dan krijg je direct een andere mee. Wij maken gebruik van gerecyclede fietsen die weer vakkundig gerepareerd zijn. Dus het is nog een duurzame fiets ook!

Reserveer je fiets tijdens je inschrijving en kom hem zondag of maandag ophalen voordat de week begint!

De afhaallocatie is: Haagweg 8, 2311AA Leiden