Inschrijven

Welkom in Leiden! Voor aankomend jaar heb jij je aangemeld om te gaan studeren aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden. Er staat jou een nieuwe en spannende fase in je leven te wachten, waarbij wij je graag een handje helpen. Om jou wat meer wegwijs te maken in je nieuwe studentenstad, organiseren wij speciaal voor jou en alle andere eerstejaarsstudenten het introductieprogramma EL CID!

De introductietijd (EL CID) zal plaatsvinden van donderdag 12 augustus t/m zaterdag 21 augustus 2021 en zal bestaan uit een virtueel en een fysiek gedeelte. Tijdens de EL CID word jij ingedeeld in een groep van ongeveer 15 medestudenten. Deze groep aankomende studenten wordt begeleid door twee ouderejaars studenten; jouw mentoren.

Hoe schrijf ik mij in?
Aankomende universitaire studenten kunnen zicht vanaf 11 juni 2021 via een link in je mailbox inschrijven. Studenten van de Hogeschool ontvangen op 15 juni een mail met de inschrijflink. Heb je de mail niet ontvangen, maar wil jij wel deelnemen aan de EL CID? Stuur een mailtje naar [email protected]

Deadline inschrijven
De deadline om je in te schrijven is op 6 augustus 2021. Let op! De inschrijvingen zullen eerder dichtgaan als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Dit jaar werkt de EL CID met een maximum aantal deelnemers in verband met het coronavirus. De veiligheid van deelnemers en mentoren heeft bij ons prioriteit. Door te werken met een maximum aantal deelnemers kan de organisatie de 1,5 meter waarborgen. Dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek in de EL CID.

Digitaal programma
Allereerst zal de EL CID bestaan uit een virtuele introductie op ons online platform. Op dit online platform zal donderdag 12 en vrijdag 13 augustus 2021 een virtueel programma worden georganiseerd. Zo kun je alvast online kennis maken met jouw studie  en studiegenoten; kun je online meedoen aan een kookshow, studentenquiz en bingo; en kun je er door middel van een kieswijzer er achter komen of een studentenvereniging, studievereniging of vrijwilligersorganisatie misschien iets voor jou is.

Fysiek programma
Daarnaast zal de EL CID bestaan uit een fysieke introductie binnen de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid. Wij streven ernaar een fysiek programma te organiseren bestaande uit twee keer drie dagen. Als jij je dus inschrijft voor de EL CID, nodigen wij jou één keer drie dagen uit in Leiden. Het fysieke programma vindt onder voorbehoud van de landelijke maatregelen plaats van (1) maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021 of (2) donderdag 19 tot en met zaterdag 21 augustus 2021. 

Je kunt helaas niet aangeven wanneer je ingedeeld wilt worden. De indeling van de studies is bekend. Bekijk ze hier! 

Mocht je om bepaalde redenen niet kunnen deelnemen aan het fysieke programma, is er ook een mogelijkheid om alleen het digitale programma bij te wonen. 

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden