Inschrijven

Welkom in Leiden! Voor aankomend jaar heb jij je aangemeld om te gaan studeren aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden. Er staat jou een nieuwe en spannende fase in je leven te wachten, waarbij wij je graag een handje helpen. Om jou wat meer wegwijs te maken in je nieuwe studentenstad, organiseren wij speciaal voor jou en alle andere eerstejaarsstudenten de introductieweek EL CID!

De introductieweek (EL CID) zal plaatsvinden van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2024. Tijdens de EL CID word je ingedeeld in een groep van ongeveer 15 medestudenten. Deze groep aankomende studenten wordt begeleid door twee ouderejaars studenten; jouw mentoren.

Hoe schrijf ik mij in?
De inschrijvingen voor de EL CID gaan op 1 mei 2024 open. Als je je hebt ingeschreven bij de Universiteit of Hogeschool dan heb je als het goed is een mail ontvangen over de EL CID. In deze mail staat een inschrijflink waarmee je je kan inschrijven. Een reminder mail, die ook een inschrijflink bevat, zal in juni 2024 worden verstuurd. Geen inschijflink ontvangen? Mail dan naar deelnemers@elcid.leidenuniv.nl.

Slaapzaal
Als je nog geen kamer hebt gevonden in Leiden, is de slaapzaal van de EL CID een ideale optie! Deze optie kan je selecteren tijdens het inschrijven. We hebben niet voor alle deelnemers een slaapplek, dus: vol = vol! 

Als je nog niet zeker weet of je een plek in de slaapzaal wil, dan kan je later ook altijd nog mailen naar deelnemers@elcid.leidenuniv.nl.

Programma
Check hier het programma van de EL CID 2024!