Inschrijven

Welkom in Leiden! Voor aankomend jaar heb jij je aangemeld om te gaan studeren aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden. Er staat jou een nieuwe en spannende fase in je leven te wachten, waarbij wij je graag een handje helpen. Om jou wat meer wegwijs te maken in je nieuwe studentenstad, organiseren wij speciaal voor jou en alle andere eerstejaarsstudenten de introductieweek EL CID!

De introductietijd (EL CID) zal plaatsvinden van maandag 14 augustus t/m vrijdag 18 augustus 2023. Tijdens de EL CID word jij ingedeeld in een groep van ongeveer 15 medestudenten. Deze groep aankomende studenten wordt begeleid door twee ouderejaars studenten; jouw mentoren.

Hoe schrijf ik mij in?
Op dit moment zijn de inschrijvingen nog niet open. Als je je heb ingeschreven bij de Universiteit of Hogeschool dan zal je begin mei een mail krijgen over de EL CID. In deze mail staat een inschrijflink waarmee je je kan inschrijven. Een reminder mail, die ook een inschrijflink bevat, zal in juni worden verstuurd. Geen inschijflink ontvangen? Mail dan naar [email protected]

Slaapzaal
Het is op dit moment nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een plek in de slaapzaal.

Programma
Check hier het programma van de EL CID 2022!