Inschrijven

Welkom in Leiden! Voor aankomend jaar heb jij je aangemeld om te gaan studeren aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden. Er staat jou een nieuwe en spannende fase in je leven te wachten, waarbij wij je graag een handje helpen. Om jou wat meer wegwijs te maken in je nieuwe studentenstad, organiseren wij speciaal voor jou en alle andere eerstejaarsstudenten het introductieprogramma EL CID!

De introductietijd (EL CID) zal plaatsvinden van maandag 15 augustus t/m vrijdag 19 augustus 2022, met de dag ervoor een digitale kennismaking. Tijdens de EL CID word jij ingedeeld in een groep van ongeveer 15 medestudenten. Deze groep aankomende studenten wordt begeleid door twee ouderejaars studenten; jouw mentoren.

Hoe schrijf ik mij in?
Op dit moment zijn de inschrijvingen gesloten! Wil je toch nog meedoen aan de EL CID? Op maandag 15 augustus 2022 kan je je tussen 9.00 en 12.00 uur inschrijven bij het VVV-kantoor in Leiden (Stationsweg 26, Leiden). Wil je je later tijdens de week nog inschrijven? Kom dan naar Studentencentrum Plexus (Kaiserstraat 25, Leiden).

Slaapzaal
Het is op dit moment wel nog mogelijk om je in te schrijven voor een plek in de slaapzaal, als je dat bij je inschrijving voor de EL CID nog niet hebt gedaan. Klik hier om je in te schrijven voor de slaapzaal.

Programma
Check hier het programma van de EL CID 2022!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2023!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »