Inschrijven

Welkom in Leiden! Voor aankomend jaar heb jij je aangemeld om te gaan studeren aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden. Er staat jou een nieuwe en spannende fase in je leven te wachten, waarbij wij je graag een handje helpen. Om jou wat meer wegwijs te maken in je nieuwe studentenstad, organiseren wij speciaal voor jou en alle andere eerstejaarsstudenten de introductieweek EL CID!

De introductieweek (EL CID) zal plaatsvinden van maandag 14 augustus t/m vrijdag 18 augustus 2023. Tijdens de EL CID word jij ingedeeld in een groep van ongeveer 15 medestudenten. Deze groep aankomende studenten wordt begeleid door twee ouderejaars studenten; jouw mentoren.

Hoe schrijf ik mij in?
De inschrijvingen voor de EL CID zijn op 1 mei open gegaan! Als je je heb ingeschreven bij de Universiteit of Hogeschool dan heb je als het goed is een mail ontvangen over de EL CID. In deze mail staat een inschrijflink waarmee je je kan inschrijven. Een reminder mail, die ook een inschrijflink bevat, zal in juni worden verstuurd. Geen inschijflink ontvangen? Mail dan naar deelnemers@elcid.leidenuniv.nl.

Slaapzaal
Als je nog geen kamer hebt gevonden in Leiden, is de slaapzaal van de EL CID een ideale optie! Deze optie kan je selecteren tijdens het inschrijven.  We hebben niet voor alle deelnemers een slaapplek, dus: vol = vol! 

Als je nog niet zeker weet of je een plek in de slaapzaal wil, dan kan je later ook altijd nog mailen naar deelnemers@elcid.leidenuniv.nl.

Programma
Check hier het programma van de EL CID 2023!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2024!

Fotoalbum vrijdag overdag EL CID 2023

Alweer de laatste dag van de EL CID. De deelnemers hebben vandaag kunnen genieten van een bruisende brunch waar een heerlijk glaasje (0.0%) champagne en croissantjes werden genuttigd. Daarna konden ze door naar het knutselkwartier, waar zij hun creativiteit konden uiten.

Lees verder »