Inschrijven

Welkom in Leiden! Voor aankomend jaar heb jij je aangemeld om te gaan studeren aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden. Er staat jou een nieuwe en spannende fase in je leven te wachten, waarbij wij je graag een handje helpen. Om jou wat meer wegwijs te maken in je nieuwe studentenstad, organiseren wij speciaal voor jou en alle andere eerstejaarsstudenten het introductieprogramma EL CID!

De introductietijd (EL CID) zal plaatsvinden van maandag 15 augustus t/m vrijdag 19 augustus 2022, met de dag ervoor een digitale kennismaking. Tijdens de EL CID word jij ingedeeld in een groep van ongeveer 15 medestudenten. Deze groep aankomende studenten wordt begeleid door twee ouderejaars studenten; jouw mentoren.

Hoe schrijf ik mij in?
Wanneer je aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden hebt ingeschreven dan ontvang je een uitnodiging op je e-mail. Deze mail zal je ontvangen medio juni 2022. Heb je de mail niet ontvangen? Check eerst je spambox! Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Programma
Op dit moment is het programma voor de EL CID-week 2022 nog niet bekend. Hou de nieuws-pagina en onze Instagram in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het programma!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!