Fiets nodig?

Als student in Leiden is een fiets onmisbaar. Heb je er nog geen in de stad? Dan kun je deze huren of kopen! De volgende twee partijen werken met ons samen om je de beste deal te geven. Lease een fiets bij EasyFiets voor slechts €10,- (exclusief borg), of koop er een bij BudgetBike voor maar €89,-! Selecteer je keuze bij in het aanmeldformulier voor de EL CID.

Kopen bij BudgetBike
Budget Bike is een fietsenwinkel met twee filialen gevestigd in Leiden. Wij leveren fietsen en onderhoud van fietsen met speciale studentenprijzen. De bereikbaarheid is makkelijk omdat we 2 filialen in het centrum van de stad hebben en 7 dagen per week zijn geopend. Voor het nieuwe studiejaar hebben we een topactie; je krijgt voor maar €89,- een goedwerkende fiets. Hierop heb je 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt na deze periode.

Leasen bij EasyFiets
Zorg dat je goed aan je studententijd begint met een fiets van EasyFiets. Voor een vast bedrag per maand lease je een duurzame fiets, inclusief gratis onderhoud! Speciaal voor de EL CID nu al vanaf €10 per maand! Zo begin je goed met het nieuwe studiejaar. De €10 die je betaalt voor de fiets is inclusief al het onderhoud. Heb je een lekke band, kapotte verlichting of een ketting die er steeds weer af valt. Wij fixen het voor je. Onze fietsenmakers staan elke dag voor je klaar om je fiets on the spot te repareren. Geen tijd? Dan krijg je direct een andere mee. Wij maken gebruik van gerecyclede fietsen die weer vakkundig gerepareerd zijn. Dus het is nog een duurzame fiets ook!

Inschrijvingen EL CID geopend!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden