Indeling studies

De introductietijd (EL CID) zal plaatsvinden van donderdag 12 augustus t/m zaterdag 21 augustus 2021 en zal bestaan uit een virtueel en een fysiek gedeelte. Wij streven ernaar een fysiek programma te organiseren bestaande uit twee keer drie dagen. Als jij je dus inschrijft voor de EL CID, nodigen wij jou één keer drie dagen uit in Leiden. Het fysieke programma vindt onder voorbehoud van de landelijke maatregelen plaats van (1) maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021 of (2) donderdag 19 tot en met zaterdag 21 augustus 2021. 

Fysieke dagen – Hogeschool Leiden
Het fysieke programma vindt voor alle studenten van Hogeschool Leiden (onder voorbehoud van de landelijke maatregelen) plaats van maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021. Dit is blok 1. 

Fysieke dagen – Universiteit Leiden
Wij hebben een indeling gemaakt waarbij wij alle studies hebben ingedeeld in één van de twee blokken. Hieronder zie jij het overzicht.

Ga jij rechten studeren aan de Universiteit Leiden?
Op 7 augustus 2021 hebben alle rechten studenten een mailtje ontvangen met informatie over in welke shift zij zijn ingedeeld. Check snel je mailbox! Mocht jij geen mailtje hebben ontvangen, maar wel een van de rechtenopleidingen gaan volgen aan de Universiteit Leiden? Mail dan naar [email protected] 

Ben jij ingedeeld in een blok dat jij niet kan? Dan kunnen wij dit helaas niet veranderen. Wij moeten rekening houden met veel studies en een groot aantal deelnemers. Mocht jij niet kunnen, kun jij natuurlijk wel altijd deelnemen aan ons digitale programma. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] 

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden