Indeling studies

De introductietijd (EL CID) zal plaatsvinden van donderdag 12 augustus t/m zaterdag 21 augustus 2021 en zal bestaan uit een virtueel en een fysiek gedeelte. Wij streven ernaar een fysiek programma te organiseren bestaande uit twee keer drie dagen. Als jij je dus inschrijft voor de EL CID, nodigen wij jou één keer drie dagen uit in Leiden. Het fysieke programma vindt onder voorbehoud van de landelijke maatregelen plaats van (1) maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021 of (2) donderdag 19 tot en met zaterdag 21 augustus 2021. 

Fysieke dagen – Hogeschool Leiden
Het fysieke programma vindt voor alle studenten van Hogeschool Leiden (onder voorbehoud van de landelijke maatregelen) plaats van maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021. Dit is blok 1. 

Fysieke dagen – Universiteit Leiden
Wij hebben een indeling gemaakt waarbij wij alle studies hebben ingedeeld in één van de twee blokken. Hieronder zie jij het overzicht.

Let op! Helaas weten wij nog niet wanneer we de opleidingen Bachelor Rechtsgeleerdheid (Universiteit Leiden), Fiscaal Recht, Notarieel Recht, International Business Law en Rechtsgeleerdheid – economie kunnen indelen, dit in verband met het grote aantal studenten. Helaas weten deze studenten pas begin augustus wanneer hun fysieke dagen zijn. Het zal wel in een van onderstaande blokken zijn, dus houd zowel blok 1 als blok 2 nog even vrij! Onze excuses voor het ongemak! 

Ben jij ingedeeld in een blok dat jij niet kan? Dan kunnen wij dit helaas niet veranderen. Wij moeten rekening houden met veel studies en een groot aantal deelnemers. Mocht jij niet kunnen, kun jij natuurlijk wel altijd deelnemen aan ons digitale programma. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] 

Inschrijvingen EL CID geopend!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden