Informatie voor ouders

De EL CID is de officiële introductieweek van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Tijdens de EL CID worden verschillende activiteiten georganiseerd rondom de thema’s stad, studie en studentenleven. Aan het begin van de week worden de deelnemers in een groepje van 10 tot 15 studenten (dit is het streven) ingedeeld. Zo maken de studenten meteen kennis met hun studiegenoten. De EL CID is dus geen ontgroening. Voor een uitgebreide beschrijving van het programma van de EL CID-week klikt u hier.

Wij raden aan dat uw kind meedoet aan alle programmaonderdelen van de EL CID, zodat uw kind zoveel mogelijk kennis opdoet over alle mogelijkheden die het studeren in Leiden met zich meebrengt. Deelnemers mogen echter gewoon zelf besluiten of ze ergens aan deelnemen of niet. Het programma heeft iedere dag een eindtijd, echter betekent dat niet dat uw kind tot de eindtijd moet blijven. Als uw zoon of dochter na het eten, of na de avondactiviteit naar huis wil, is dat geen enkel probleem!

De organisatie van de EL CID ligt in handen van de EL CID-commissie, zes studenten die een jaar stoppen met studeren om bestuurservaring op te doen. Ze worden ondersteunt door teamleider Anna de Keijzer en projectmedewerker Cees Faes van de Universiteit Leiden.

Heeft u vragen over de EL CID die u niet kunt terugvinden onder het kopje “Veelgestelde vragen”?Neemt u dan gerust contact op met Commissaris Deelnemers Wilke Geurds via [email protected] of 071 – 5277993.

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2021!

Solliciteer nu voor de EL CID-commissie 2022!

Heb jij het in je om de allerbeste EL CID-week ooit neer te zetten voor alle aankomend studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden? Wil jij jezelf ontwikkelen en je netwerk enorm uitbreiden? Dan ben jij wie we zoeken voor de EL CID-commissie 2022!

Lees verder »

Het thema is bekend!

Vrijdag is het thema van de EL CID 2021 bekendgemaakt! Een interview met voorzitter Youp en commissaris deelnemers Wilke over het nieuwe thema!

Lees verder »